Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Nuoret opastivat meidät Someen! #some #video

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa liiketalouden opiskelijoilleen yhtenä opintomoduulina cSchoolia, jossa opiskelijat pääsevät tekemään yritysten kanssa erilaisia projekteja. Kuulimme tästä mahdollisuudesta, joten otimme tuumasta toimeen ja lähdimme dynaamisten ja energisten nuorten kanssa yhteistyöhön.

Olemme pian 35-vuotias yritys. Oli siis korkea aika pyyhkiä historialliset pölyt markkinointimapeistamme ja siirtyä sosiaalisen median pariin. Pian tradenomiksi valmistuvat Lotta Makkonen ja Heikki Saarela tulivat auttamaan meitä tässä some-projektissamme.

Aloitimme projektin käymällä läpi meille parhaiten sopivia markkinointikanavia. Lotta ja Heikki opastivat meitä ansiokkaasti somemarkkinoinnin viidakossa ja päädyimme yritysmaailman b2b-toiminnassa merkityksellisiin LinkedIn:iin ja Twitteriin (@ImmunoD) sekä yrityksen nettisivuilla julkaistavaan blogiin, jota nyt luet.

Kameran edessä olikin aika jännittävä olla

Halusimme heittää itsellemme heti suuremman haasteen ja päätimme tehdä myös yrityksemme historian ensimmäisen yritysvideon! Saimme Lotalta ja Heikiltä paljon hyviä ideoita mitä video voisi pitää sisällään ja miten se teknisesti olisi järkevintä toteuttaa.

Halusimme kertoa asiantuntevasta ja pitkään alalla olleesta henkilökunnastamme. Lisäksi halusimme korostaa, että olemme täällä asiakkaitamme varten. Kaikessa tekemisessämme pohdimme asioita, joita asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme haluaisivat meistä nähdä, kuulla ja tietää.

Yhteistyön tuloksena saimme hienon yritysesittelyvideon, jonka suunnittelu ja kuvaaminen oli mukavaa sekä opettavaista. Kameran edessä olikin aika jännittävä olla! Videosta tuli onnistunut ja se on mielestäni meidän näköinen.

Mitä mieltä sinä olet?

Tällaisia projekteja on mukava tehdä, kun yhteistyö pelaa ja molemmat osapuolet ovat innostuneita asiasta. Kiitos Lotta, Heikki ja Okko!

Mitäs toteutetaan seuraavaksi?

 

Mikä cSchool?

cSchool on oppimisen ja opettamisen malli, jossa opiskelijat perehtyvät ammatillisesti kiinnostaviin liiketalouden ilmiöihin. Oppiminen syntyy yhdessä opiskelijoiden, ohjaajien, asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. cSchoolissa tietoja, taitoja ja asenteita opitaan käytännön projekteissa, tekemällä. Projektit liittyvät liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämisen mm. markkinointiin, johtamiseen, talouteen tai tuotantoon. Lue cSchoolista lisää täältä

Okko Alkku oli harjoittelussa C3studiolla (HAMK), ja auttoi meitä videon kuvaamisessa.
Tarvitsetko sinä apua videon tekemisessä? Studio C3 on HAMKin Visamäessä toimiva multimedian tuottamiseen erikoistunut työpaja/oppimisympäristö. Lue C3studiosta lisää täältä

 

Seuraa meitä Twitterissä (@ImmunoD) sekä LinkedIn:ssä (Immuno Diagnostic Oy)