Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Esittelyssä uusi tuotepäällikkömme Anni Kivinen – Lue ja tutustu!

Uusi vuosi, uudet kasvot!

Anni Kivinen – uusi tuotepäällikkömme tutkimustiimissä:

”Vuosi 2022 tuo mukanaan varmasti lukuisia uusia asioita, ja tahtoisin avata heti pelin esittelemällä itseni. Aloitin työt Immuno Diagnosticin tutkimustiimissä juuri ennen vuodenvaihdetta, osaamisalanani erityisesti NGS tuotteet.

Akateeminen taustani sijoittuu Tampereen yliopistoon, missä opiskelin bioteknologiaa ja bioinformatiikkaa. Opintojen aikana tein töitä useamman vuoden laskennallisen biologian tutkimusryhmässä ja kartutin NGS asiantuntemustani myös työskennellessäni Genevialla opintojen loppusuoralla.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin, kuulemaan tekemästänne tutkimuksesta ja auttamaan parhaiden NGS ratkaisujen löytämisessä projekteihinne. Toivottavasti pandemiatilanne hellittää pian, niin että pääsemme tapaamaan livenä, mutta siihen asti vastaan mieluusti kyselyihinne sähköpostilla tai puhelimitse.

Työhön liittyvien asioiden lisäksi minusta saa aina juttuseuraa koiria, lentopalloa, ruoanlaittoa tai ulkoilua koskeviin keskusteluihin.”

Terveisin, Anni Kivinen, FM

 

Ps. Valikoimissamme NGS-ratkaisut useaan eri applikaatioon, kuten DNAseq, RNAseq, metylaatiosekvensointi, targetoidut paneelit ja NGS data-analyysiratkaisut. Tutustu valikoimaamme alla olevasta linkistä.

NGS-tuotteet