Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Haemme huoltoinsinööriä tutkimukseen ja diagnostiikkaan

Huoltoinsinööri, toimialueena Etelä- ja Keski-Suomi

Vastaat tutkimuksen ja diagnostiikan laitteistojen asennuksista, korjauksista ja ohjelmistopäivityksistä Suomessa. Huoltotoiminnot sijaitsevat Espoon toimipisteessä, mutta työsi tapahtuu pääasiassa asiakkaidemme luona Etelä- ja Keski-Suomessa. Tämä antaa mahdollisuuksia asuinpaikkasi sijainnille.

Sinulla on soveltuva esim. terveystekniikan tai biotekniikan koulutus ja/tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä kiinnostusta terveydenhuoltoalaa kohtaan. Laitteissamme on sekä hienomekaniikkaa, enenevässä määrin tietotekniikkaa sekä sähkötekniikkaa. Arvostamme osaamistasi mekaanisissa ja IT-ratkaisuissa. Sinulla on ajokortti.

Tärkeintä on hyvä asenne ja halu toimia myös vaativissa asiakaspalvelutehtävissä. Työ edellyttää paljon epäsäännöllistä matkustamista Suomessa sekä englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä kykyä oppia uutta.

Tarjoamme itsenäisen työn kokeneessa ja osaavassa tiimissä, jatkuvan tuotekoulutuksen, tiimin taustatuen, tarvittavat työvälineet sekä monipuoliset edut.

Henkilöstöpalveluyritys Operaria Headhunting & Recruiting avustaa meitä hakuprosessissa. Jos kiinnostuit, lähetä pian hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.operaria.fi -sivuston kautta, kuitenkin viimeistään 23.09.2020 mennessä. Alamme välittömästi haastatella sopivia hakijoita!

Tiedustelut

Tiedusteluihin vastaa Operarian konsultti Juha Aaltonen, 044 984 7636 tai email juha.aaltonen@operaria.fi.

Hae meille