Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

Hyvä asiakkaamme,

Vuosi 2022 lähestyy loppuaan ja on ollut mukava huomata, miten maailma on avautunut pandemian aikaisten rajoitusten jälkeen. Pian rauhoitumme kaikki joulun viettoon, mutta vielä meillä on Immunossa täysi tohina päällä ja palvelemme normaalisti vuoden loppuun asti.

Kulunut vuosi on ollut tapahtumarikas ja paljon muuttui myös organisaatiossamme. Laura Aulu palasi äitiyslomalta diagnostiikkatiimiin tammikuussa ja uutena talouspäällikkönä aloitti Suvi Virkki. Janne Ylärinne astui myyntijohtajan suuriin saappaisiin Pekka Sulosen eläköityessä mikroskooppitiimistä keväällä, Leica-tiimiin saatiin myös hieno lisäys Markku Saaren aloitettua toukokuussa. Vuodenvaihteen jälkeen joukkomme vahvistuu entisestään Annu Aromaan palatessa diagnostiikkatiimiin. Tutustu meihin täällä!

 

Immuno 40 vuotta!

Tuleva vuosi 2023 on meille immunolaisille tärkeä. Olemme töissä yrityksessä, joka täyttää keväällä kunnioitettavat 40 vuotta. Olemme käynnistäneet juhlavuoden tapahtumat jo tämän vuoden aikana ja oheisesta linkistä pääset ihastelemaan 40v-kuvakisamme satoa. Joukosta valittiin 12 upeaa otosta kuvittamaan tulevaa juhlavuosikalenteriamme. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajille!

Vuonna 1983 alkanut tarinamme jatkukoon. Toivon, että voimme työmme ja tuotteidemme kautta nopeuttaa tutkimusta, parantaa suomalaista diagnostiikkaa, varmentaa laatua, tuoda säästöjä ja kehittää liiketoimintanne edellytyksiä. Juhlitaan yhdessä 40-vuotista taivaltamme!

Haluan kiittää kaikkia päättyvästä vuodesta 2022 ja toivottaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

Tänä jouluna kohdistamme tukemme Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun.