Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna

Puh. 03 615 370 Fax. 03 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Onkologia

Cepheid

Cepheid on yksi maailman johtavimpia molekyylidiagnostiikka-alan yrityksiä, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman täysautomaatioratkaisuja eri terveydenhuollon sektoreille.

GeneXpert® System on suljettu, täysintegroitu ja automatisoitu järjestelmä, joka mahdollistaa monimutkaisten ja aikaa vievien organismien ja geneettisten tautien testaamisen luotettavasti ja nopeasti.

Cepheidin Xpert®-kasettiteknologia on ainoa maailmassa, jossa tapahtuvat automatisoidusti eri näytemateriaalien valmistus, reaaliaikainen nukleiinihappomonistus ja tuloksien analysointi täysin integroidusti ja ilman välivaiheita. Kasetin sisältämät sisäiset kontrollit takaavat luotettavan tuloksen.

 

Xpert® BCR-ABL Ultra – Erittäin herkkä analyysi KML:aa (krooninen myelooinen leukemia). Koko prosessi alle 2,5 tuntia!

Xpert® Bladder Cancer Monitor  – Kvalitatiivinen virtsasta tehtävä testi virtsarakkosyöpäpotilaiden seulontaan, tulos 90 minuutissa.

Next Generation Sequencing (NGS)

Tarjoamme laadukkaita tuotteita Next Generation Sekvensointiin (NGS) . Kirjastot, geenipaneelit, kontrollit, sekä Hands on -kurssit.

Saatavilla mm. seuraavanlaisia geenipaneeleja:
BRCA1, BRCA2, PALB2, TP53, EGFR, Acute Myeloid Leukemia Cancer Pan Panel, Pan-Cancer Panel, 56 geenin Onkologia paneeli. Geenipaneeleista lisää täältä

 

Multiplicom (Part of AGILENT)

Multiplicom on Euroopan markkinajohtaja BRCA testauksessa ja erikoistunut onkologiaan ja syöpägenetiikan diagnosointiin NGS menetelmin.

BRCA MASTR Plus DX – CE IVD

 

AcroMetrix (Thermo Fisher Scientific)

Acrometrixilta Oncology Hotspot -kontrolli NGS-menetelmille, jotka detektoivat somaattisia mutaatioita. Kontrolloi helposti muutoksia jokapäiväisessä työskentelyssä, lottien välillä ja laitteiden toimintoja. Täältä Hotspot Control -esite

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Leena Huhti

Tuotepäällikkö, Molekyylibiologia & Genetiikka 050 346 0809

Annu Peltola

Tuotepäällikkö, Histologia ja Elintarvikeanalytiikka 050 592 7372

Pasi Kataja

Tuotepäällikkö, Patologia ja Genetiikka 050 330 5315

Sari Aulu

Myyntijohtaja 050 544 5598