Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Onkologia

Cepheid

Cepheid on yksi maailman johtavimpia molekyylidiagnostiikka-alan yrityksiä, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman täysautomaatioratkaisuja eri terveydenhuollon sektoreille.

GeneXpert® System on suljettu, täysintegroitu ja automatisoitu järjestelmä, joka mahdollistaa monimutkaisten ja aikaa vievien organismien ja geneettisten tautien testaamisen luotettavasti ja nopeasti.

Cepheidin Xpert®-kasettiteknologia on ainoa maailmassa, jossa tapahtuvat automatisoidusti eri näytemateriaalien valmistus, reaaliaikainen nukleiinihappomonistus ja tuloksien analysointi täysin integroidusti ja ilman välivaiheita. Kasetin sisältämät sisäiset kontrollit takaavat luotettavan tuloksen.

 

Xpert® BCR-ABL Ultra – Erittäin herkkä analyysi KML:aa (krooninen myelooinen leukemia). Koko prosessi alle 2,5 tuntia!

Xpert® Bladder Cancer Monitor  – Kvalitatiivinen virtsasta tehtävä testi virtsarakkosyöpäpotilaiden seulontaan, tulos 90 minuutissa.

Next Generation Sequencing (NGS)

Tarjoamme laadukkaita tuotteita Next Generation Sekvensointiin (NGS) . Kirjastot, geenipaneelit, kontrollit, sekä Hands on -kurssit.

Saatavilla mm. seuraavanlaisia geenipaneeleja:
BRCA1, BRCA2, PALB2, TP53, EGFR, Acute Myeloid Leukemia Cancer Pan Panel, Pan-Cancer Panel, 56 geenin Onkologia paneeli. Geenipaneeleista lisää täältä