Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Leicalta uusi älykäs kokonaisratkaisu laadunvarmistukseen – Exalta!

Tuotannon ja laadunvarmistuksen visuaalisen tarkastuksen seuraava taso

Exalta – älykäs kokonaisratkaisu tuotannon optisen laadunvarmistuksen jäljitettävyyteen

Erilaiset tuotannon ja laadunvalvonnan vaiheet vaativat visuaalista tarkastusta esimerkiksi mikroskoopilla. Nykyisillä manuaalisilla silmämääräisillä tarkastusratkaisuilla on usein haasteellista varmistaa yhdenmukainen silmämääräinen tarkastus standardien mukaisesti useiden eri käyttäjien välillä. Toisaalta manuaalisten ratkaisujen avulla voi olla haastavaa luoda raportteja, seurata työnkulkua ja tallentaa tietoja keskitetysti ja turvallisesti.

Leica Exalta on ratkaisu yksittäisiin mikroskooppityöasemiin, joilla mahdollistetaan kullekin prosessille/tarkastukselle muokattavissa oleva täydellinen, digitaalisesti parannettu ratkaisu visuaalista tarkastusta varten.

Leica Exalta tarjoaa:

  • Ajansäästöä ja luotettavuutta harmonisoidulla tarkastuksella, keskitetyllä ylläpidolla ja varmuuskopioinnilla.
  • Tarkastukseen liittyvän dokumentaation automaattisesti ohjatun tarkastuksen aikana
  • Automaattisen ja turvallisen tietojen tallennuksen suoraan keskitettyyn tietokantaan tai verkkolevylle. Kaikki tiedot ja raportit ovat jäljitettävissä ja käytettävissä milloin tahansa.
  • Huomattavasti parempaa silmämääräisen tarkistuksen luotettavuutta eri käyttäjien välillä.
  • Laitteisto on jo 21 CFR Part 11 -yhteensopiva, joka koskee sähköisten tietueiden ja allekirjoitusten dokumentointia. Se tukee myös GxP: n ”hyvien käytäntöjen” laatua koskevia ohjeita.
  • Yhdenmukaiset tulokset ja hyväksyttävät sekä hylätyt päätökset automaattisesti
  • Helpon ja nopean manuaalisen vikojen arvioinnin tarvittaessa vertailukuvien avulla
  • Tuotanto- tai laatupäälliköille mahdollisuuden luoda erilaisia näytekohtaisia työohjeita, jotta varmistetaan yhdenmukaisuus useiden eri työasemilla työskentelevien toimijoiden välillä.
  • Mahdollisuuden hyödyntää digitaalisen raportin hyväksynnän työnkulkua, missä allekirjoitukset ja raportit tallennetaan automaattisesti eikä tarvita suurta määrää skannattuja paperisia asiakirjoja.

 

Luo luotettavia ja yhdenmukaisia raportteja nopeasti ja vaivattomasti

Korvaa paperipohjainen raportointi ja tallentaminen sekä hyväksyntä tehokkaammalla, digitaalisesti automatisoidulla ratkaisulla. Leica Exalta auttaa vähentämään manuaalisia vaiheita ja virheitä raporttien luomisen ja käsittelyn aikana.

Saat luotettavan dokumentaation käyttäjiltä vaadittujen vakiomenettelyjen mukaisesti. Voit syöttää kuvauksen ja sarjanumeron suoraan järjestelmään esim. viivakoodilukijalla. Dokumentaatio luodaan automaattisesti ohjatun tarkastuksen aikana, eikä tietoja tarvitse erikseen kerätä tai siirtää, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.

 

Käyttäjien ja käyttäjäroolien hallinta

Exalta sisältää käyttäjien ja käyttäjäroolien hallinnan. Kaikilla käyttäjillä paitsi operaattorilla on pääsy Manager-sovellukseen. Operaattorin käyttöoikeus on rajoitettu Operator App -sovellukseen.

Järjestelmän käyttäjäroolit ja niihin kuuluvat tehtävät:

Lue lisää

Otathan yhteyttä

Toni Vormisto

Tuotespesialisti, Stereo- ja materiaalimikroskoopit +358 50 463 8391 Ota yhteyttä

Vesa Ylöstalo

Tuotepäällikkö, Mikroskoopit ja Kuvantaminen +358 40 543 2318 Ota yhteyttä