Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

PAULA – Henkilökohtainen laboratorioapulaisesi!

Soluviljelyn uusi aikakausi on jo täällä!

Älyteknologian ja käyttäjää helpottavien ratkaisujen kautta mikroskooppi muuttuu laboratorion ”pelkästä” työkalusta soluviljelyn uudeksi ja fiksuksi työntekijäksi. PAULA on sinun apunasi! Leica PAULA on suunniteltu erityisesti soluviljelylaboratorioiden päivittäisiä tarpeita silmällä pitäen.

Smart Cell imager PAULA:

  • Säästä aikaa, kun PAULA vahtii soluja puolestasi
  • Tulosten luotettavuus ja toistettavuus nousevat uudelle tasolle!
  • Olet aina ajan tasalla solujesi hyvinvoinnista älykkään järjestelmän avulla!

Vakiokontrastoinnit: Faasia ja fluoresenssia

Leica Paula on varusteltu faasikontrastiin (vaihekontrasti) ja LED-pohjaisin fluoresenssiominaisuuksin. PAULA voidaan sijoittaa suoraan inkubaattoriin ja älykäs teknologia mahdollistaa viljelmien jatkuvan seurannan. Laite voidaan myös opettaa ilmoittamaan, kun kasvatus on juuri oikeassa vaiheessa seuraavaa toimenpidettä varten. PAULAN ominaisuudet säästävät huomattavasti aikaa ja resursseja laboratoriossasi.

Älykästä teknologiaa

Älykäs ohjelmisto mahdollistaa soluviljelyprosessien tarkan standardoinnin ja tarjoaa huomattavan parannuksen tulosten toistettavuuteen. Anna PAULAN dokumentoida työn eteneminen automaattisesti ja säästät aikaa. Voit säätää laitteen ilmoittamaan sinulle, kun juuri sopiva viljelmän solutiheys on saavutettu. Samoin PAULA voi tarkistaa puolestasi, kuinka tehokkaasti vaikkapa transfektio on toteutunut. Et säästä ainoastaan aikaa, vaan myös parannat tutkimustesi toistettavuutta ja luotettavuutta, kun inhimillisten erehdysten mahdollisuus minimoidaan!

Laboratorion väsymätön apulainen

Leica PAULA on korvaamaton avustaja, melkein kuin lisätyöntekijä, jokaiseen soluviljelylaboratorioon. Pieni koko mahdollistaa laitteen käytön suoraan inkubaattorissa, ja näin solujen siirtelyn tarve ja myös lämpövaihtelujen ja kontaminaatioiden riskit pienenevät. PAULA on kuvantamisasema ja mikroskooppi ilman okulaareja. Koko laitteen käyttö toimitetaan esimerkiksi tabletin, puhelimen tai perinteisemmän tietokoneen kautta. Voit tarkistaa tärkeiden solujen tilanteen vaikkapa kotisohvalta lauantai-iltana!

Voit jättää arvailun ja siirtyä uuteen tarkemman datan aikaan.

 

Kerron mielelläni lisää, ja sovitaan vaikka demoaika.