Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Tulevaisuuden tutkimuslaboratorioissa tulostetaan molekyylejä ja solumalleja

Tulosta DNA:ta tai RNA:ta laboratoriossasi

DNA ja RNA fragmenttien, kloonien ja varianttikirjastojen tulostus paikallisesti omassa laboratoriossa on jo mahdollista. Synteettisen biologian työasema eli DNA-printteri muuttaa bitit biologiaksi ja voi lähitulevaisuudessa muuttaa monien laboratorioiden toimintaa merkittävästi. Laite mahdollistaa geenisynteesin, fragmenttien muokkauksen ja amplifikaatiosteppien automatisoinnin ja tuottaa DNA:ta nopeasti, turvallisesti ja ilman kopiointivirheitä. BioXp 3250 on täysautomaattinen synteettisen biologian työasema, joka on vain hiukan isompi kuin perinteinen tulostin. Laite muuttaa digitaalisen geneettisen koodin (ATCG tai U) oikeaksi DNA:ksi tai RNA:ksi.

 

CODEX-DNA:lta saatavilla myös reagensseja Gibson-kloonaukseen ja huippunopeita Vmax kompetentteja soluja tehokkaaseen kloonaukseen.

Lue lisää

 

Tulosta kustomoidut 3D solu- ja kudosmallit laboratoriossasi

Suunnittele ja tulosta tarpeisiisi soveltuvat 3D solumallit helposti ja nopeasti. 3D bioprinttereiden nopea kehitys mahdollistaa entistä paremmin oikeaa kudosta muistuttavien solu- ja kudosmallien kehittämisen. Biotulostetut solut säilyttävät useimmiten luonnollisen morfologian ja niiden geeniekspressioprofiilit muistuttavat enemmän kudoksissa elävien solujen geenien ilmentymistä kuin 2D soluviljelmissä kasvavien solujen. Modernien bioprinttereiden avulla tutkijoiden on helppo skriinata lääkekandidaatteja 3D soluviljelmissä, tulostaa organoideja, tumoroideja ja vaskulaarimalleja toistettavasti.

 

Bio X6 on Cellinkin biotulostimien lippulaivamalli, jossa on puhdas kammiotekniikka ja kuusi vaihdettavaa tulostuspäätä eri applikaatioihin. Laitteen ohjaus onnistuu kätevästi erilliseltä tabletilta!

Lue lisää