Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Uusinta teknologiaa syöpätutkimukseen Leicalta – Cell Dive!

Cell Dive

Haluaisitko kuvata jopa yli 60 erilaista biomarkkeria yhdestä kudosnäytteestä tarkasti ja luotettavasti?

Cell Dive tarjoaa työkalun monikanavaiseen vasta-ainepohjaiseen syövän mikroympäristön solubiologian ja toimintojen kuvantamiseen.
Limittäinen monikanavakuvantaminen (Hyperplex) tarjoaa ennennäkemättömän näköalan biomarkkerien sijaintiin yksittäisten solujen tasolla.

Syvennä ymmärrystäsi kudoksen mikroympäristöstä hyperkanavakuvantamisen avulla!

Syöpä on monimutkainen sairaus. Tutkijat tarvitsevat yksityiskohtaisempaa tietoa sekä terveen että sairaan kudoksen solurakenteesta ja mikroympäristöstä tehokkaampien ja paremmin kohdennettujen hoitojen kehittämiseen, sekä tarkemman taudin ennusteen muodostamiseen.
Limitetty monikanavakuvantaminen (multiplex, tai tässä tapauksessa hyperplex) on uusinta teknologiaa, jonka avulla voidaan selkeästi visualisoida, tunnistaa ja kvantifioida merkittäviä biomarkkereita. Teknologia mahdollistaa kasvainten eri solutyyppien ja biomarkkeriprofiilien määrittämisen, sekä kudoksen muiden erityispiirteiden tunnistamisen.

 

CELL DIVE on kokonaisratkaisu sijaintitietoa tarjoavaan biomarkkerianalytiikkaan!

Patentoitu työnkulku tuottaa jo yhdestäkin kudosleikkeestä tuhansia datapisteitä yksittäisen solun tasolle saakka.

  • Räätälöitävyys: Voit suunnitella ja toteuttaa juuri sellaiset koe-asetelmat, kuin itse haluat
  • Tarkkuus: Kerää sinulle arvokas tieto luotettavasti
  • Luotettavuus: Vuosien kokemus ja kehitystyö yhdistävät yhdessä, kaikenkattavassa kokonaisratkaisussa prosessin näytteenvalmistuksesta analytiikkaan

Kuinka luotettavat ja toistettavat tulokset merkittävistä proteiinibiomarkkereista tuotetaan:

  • Automaattinen kuvantamislaitteisto on suunniteltu nopeus, tarkkuus ja herkkyys etusijalla: Voit luottaa tuloksiisi
  • Räätälöi omat paneelisi joustavasti! Meiltä on saatavilla laaja ja monipuolinen valikoima valmiiksi validoituja vasta-aineita
  • Toista haluamallasi tavalla leimaus-kuvantaminen-leiman poisto -työvaiheita ja saat jopa tuhansia datapisteitä yhdestä kudosleikkeestä
  • Hellävarainen leimaus ja leiman poisto ei vahingoita näytettäsi – leiman poistoon ei liity vasta-aineiden irrottamista tai muita kudosleikettä rasittavia työvaiheita
  • Yhdestä näytteestä voidaan leimata ja kuvantaa jopa yli 60 erilaista biomarkkeria hyperpleksatun immunofluoresenssikuvantamisen avulla. Tavanomainen monikanavafluoresenssikuvantaminen kykenee perinteisesti noin 6-8 eri kanavaan.

CELL DIVE on tutkijoiden tutkijoille kehittämä työkalu biomarkkeritutkimukseen. Laitteistoa ja menetelmää on kehitetty yli kymmenen vuotta erilaisten tutkimusten, testausten ja validointien kautta, jotta SINÄ voit luottaa tuloksiisi!

 

Lue lisää