Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Uutta energiaa Immunoon – esittelyssä Elina ja Tomi

Immuno Diagnostic Oy on jo 37 vuoden ajan toiminut kliinisen diagnostiikan ja tutkimuksen suunnannäyttäjänä. Minulla on ilo esitellä alla kaksi kovan luokan ammattilaista, jotka olemme saaneet joukkoomme näin syyskauden alkajaisiksi.

Samalla haikein mielin olemme saattaneet aiemman myyntijohtajamme Sari Aulun eläkkeelle elokuun lopussa. Sarin tekemä työ Suomen terveydenhuollon kehittämiseksi ja kliinisen diagnostiikan edistämiseksi on ollut merkittävää ja olemme ylpeitä siitä, että saimme olla tekemässä tätä työtä Sarin kanssa. Sarille oikein hyviä eläkepäiviä!

 

Elina Nivala-Vanhainen,
Tuotepäällikkö

Elinalla on biokemistin koulutus ja pitkäaikainen kokemus infektiosairauksien diagnostiikasta. Elina aloitti meillä 10.8.2020 tuotepäällikkönä kliinisen diagnostiikan tiimissä ja odottaa innokkaana live-tapaamisia.

 

Tomi Virtanen,
Myynti- ja markkinointijohtaja

Tomi palasi juurilleen laboratorio- ja diagnostiikka-alan myyntiin, aloittaen meillä 1.9.2020. Tomi tuo mukanaan laajan myynnin ja markkinoinnin kokemuksen, mutta myös asiakkaan näkemyksen, oltuaan viimeksi vetovastuussa SYNLAB:n Karkkilan laboratoriotoiminnoista.

 

Turvallista syksyä kaikille!

Teemme kaikkemme työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyden turvaamiseksi. Rajoitamme henkilökohtaisia tapaamisia, mutta huolehdimme kuitenkin tarkasti siitä, että elintärkeät ylläpito ja tuki toimivat moitteettomasti!

Yli 60 Cepheid GeneXpert-laitteen ja Metabionin oligojen voimin osallistumme myös COVID-19 diagnostiikkaan ja toivomme nopean, helppokäyttöisen ja tarkan testauksen auttavan meitä kaikkia pitämään infektiot hallinnassa. Täten selvitämme terveydenhuollon haasteita yhdessä!

 

Kysy meiltä lisää