Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Tietoa meistä

Laboratoriodiagnostiikkaa, tutkimustuotteita ja kuvantamislaitteistoja yli 40 vuotta

Olemme hämeenlinnalainen, vuonna 1983 perustettu yritys. Olemme edistyksellinen ja luotettava kumppani lääketieteellisen tutkimuksen, diagnostiikan ja teollisuuden alueilla. Luotettava asiakaspalvelu sekä korkeatasoinen asiantuntemus ovat vahvuuksiamme. Päämääränämme on aina löytää asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuva ratkaisu.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin teollisuudelle, tutkimukselle, kliiniselle diagnostiikalle kuin sairaaloillekin. Edustamme tunnettuja diagnostiikan toimittajia kliinisen mikrobiologian, patologian, hematologian ja sytogenetiikan toimialoilta.

Meiltä myös laadukkaat tutkimusreagenssit ja laitteet solu- ja molekyylibiologiaan, testit ja tarvikkeet ympäristö- ja elintarvikeanalytiikkaan. Lisäksi valikoimiimme kuuluu Leica Microsystemsin mikroskoopit ja EM-näytteenvalmistuslaitteet.

Asiantunteva henkilökuntamme antaa mielellään lisätietoja, kertoo lisää palveluistamme ja tuotevalikoimastamme. Laatujärjestelmämme on ISO9001:2015 sertifioitu. Immuno Diagnostic Oy on osa AddLife konsernia.