Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Asiakastiedote muutoksista tuotetarjonnassamme vuonna 2024

Hyvä asiakkaamme,

Tässä tiedotteessa kerromme tulevista muutoksista tuotetarjonnassamme vuonna 2024.

Tänä syksynä yrityksessämme on käyty muutosneuvottelut ja olemme joutuneet tarkastelemaan kriittisesti liiketoimintaamme. Neuvotteluilla on vaikutusta sekä henkilöstöömme että tuotevalikoimaamme. Edustamiemme Life Science-toimittajien määrä tulee vähenemään merkittävästi ja keskitymme jatkossa pienempään määrään edustuksia. Säilytämme tarjonnassamme edelleen lukuisia tuttuja valmistajia ja muutokset eivät koske diagnostiikan, mikroskopian ja patologian tuotelinjoja. Ensimmäiset muutokset edustuksissamme astuvat voimaan vuoden 2024 alusta. Päivitämme edustuslistausta verkkosivuillamme tasaisin väliajoin.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (info@immunodiagnostic.fi) mikäli sinulla on kysyttävää, autamme teitä parhaamme mukaan tämän muutoksen aikana. Immuno Diagnostic Oy toimii jatkossakin asiakkaidensa paikallisena tukena. Jatkuva pyrkimyksemme ja tavoitteemme on tuoda markkinoille uusia tuotteita ja innovaatioita suomalaisen diagnostiikan ja tutkimuksen edistämiseksi.

 

Luettelo päättyvistä edustuksistamme:

Abnova, ACROBiosystems, AdipoGen Life Sciences, Alpha Diagnostic International, BioAssay Systems, Bioss, Biotools, Boster Bio, Cayman Chemical,  Cloud-Clone, Creative Biolabs, Creative Biomart, Creative Diagnostics, Creative Enzymes, ECM Biosciences, Flomics, Geneaid, Health in Code, ImmunoChemistry Technologies, Immunostep, Invent Biotechnologies, Metabion, Mirus bio, PAN-Biotech, REPROCELL, Ritter GmbH, ScienCell Research Laboratories, Tecan Genomics (Nugen), TelesisBio ja US Biologicals.

Kaikki tuotteet ovat tilattavissa kauttamme joulukuun ajan ja joidenkin toimittajien osalta vielä alkuvuonna 2024.

 

Katso edustamamme toimittajat täältä.