Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

OCT-laitteistot

OCT-laitteistot kirurgiasta tutkimukseen

OCT (Optical Coherence Tomography) –laitteistot ovat uusi lisäys Leica Microsystemsin tuotevalikoimaan.  Meiltä löydät laitteet sekä prekliinisiin tutkimuksiin että kliinisiin sovelluksiin. Tätä noninvasiivista menetelmää käytetään erityisesti silmäntutkimuksessa, mutta sovellusalueet voivat olla hyvinkin laajat! Ota yhteyttä ja tutustu lisää!

 

Visuaalisaatiota silmäkirurgeille

Perioperatiivisen OCT:n (EnFocusTM) avulla kirurgille muodostuu parempi visuaalinen kuva silmän sekä fysiologisesta että patologisesta tilasta silmäleikkauksen aikana. Laitteisto antaa lisätietoa päätöksentekoon tapauksissa jotka kohdistuvat silmän etualalta aina pohjalle asti!

      

Tuotepäälikkömme Ville Soramies on kirjoittanut blogitekstin ”OCT tukena silmäleikkauksissa – uusi virstanpylväs”, jossa hän käsittelee Leican OCT-ratkaisuja ja ottaa kantaa niiden tulevaisuuteen silmäkirurgiassa.

blogiin

 

 

Näkemystä tutkijoille

Tutkimutason OCT-kuvantamislaitteistot (Envisu R-Class) on suunniteltu kaikenkokoisille koe-eläimille. R-luokan Envisu laitteistolla kuvantaminen on nopeaa, kuvat korkealaatuisia ja kuvaaminen onnistuu ilman suoraa kontaktia!

 

 

Tukea diagnostiikkaan oftalmologeille

Leican Bioptigen OCT-järjestelmät (Envisu C-Class) ovat mullistaneet kliinisen oftalmologian tarjoamalla korkea resoluutioiset kuvat, erittäin nopean skannauksen ja syvällisen luotauksen silmän anatomiaan. Envisu C2300 on maailman ainoa kädessä pidettävä OCT-järjestelmä, joka on FDA-hyväksytty silmätautien diagnostiikkaan!

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Pekka Hietala

Tuotepäällikkö, Leikkausmikroskoopit

Ville Soramies

Tuotepäällikkö, Leikkausmikroskoopit