Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Homogenisointi

Tehoa näytehomogenisointiin

Bead Ruptor Elite

Bead Ruptor Elite hajottaa vaikeankin näytteen sekunneissa! Bead Ruptor Elite -homogenisaattorilla voit prosessoida näytteitä eri tilavuuksissa (25 µl – 50 ml). Saatavilla myös viilentävä yksikkö Bead Ruptor Cryo Cooling Unit, joka estää näytteen lämpenemisen homogenisoinnin aikana. Laitteessa on kosketusnäyttö ja lukitus, joka estää kannen aukeamisen ajon aikana. Saatavilla runsaasti adaptereita eri kokoisille putkille: 24 x 0.5 ml, 24 x 1.5 ml, 24 x 2 ml, 48 x 2 ml, 12 x 7 ml, 3 x 15 ml, 6 x 30 ml, 3 x 50 ml, 96-well strip.

Bead Ruptor Elite sopii mm. DNA-, RNA- ja proteiinieristyksiin. Laitteella voi eristää myös eläviä bakteereja ja viruksia kudoksista turvallisesti ja nopeasti. Tutustu posteriin.

Saatavilla myös pienempi Bead Ruptor 4, joka prosessoi kerralla neljä 2 ml:n putkea tai yhden 7 ml:n putken. Bead Ruptor 4 soveltuu pehmeille kudoksille ja pienille näytemäärille.

Katso video ja näet miten helppoa Bead Ruptor Eliteä on käyttää:

 

Bead putket

Homogenisoinnissa näyteputkeen kohdistuu suuria G-voimia, eivätkä tavalliset muoviputket siksi sovellu tähän tarkoitukseen. Omnin vahvistetut putket on suunniteltu kestämään näytehomogenisointia. Saatavilla nukleaasi-vapaita putkia valmiiksi täytettyinä sekä bulkkina (putket ja beadit erikseen) sekä nukleaasi ja bakteeri DNA-vapaita putkia valmiiksi täytettynä. Omnin putket ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien homogenisaattoreiden kanssa.

Bead Beating tubes

Esimerkkejä bead vaihtoehdoista:

  • Glass 0,1 mm & 0,5 mm (bakteeri-, hiiva ja ulostenäytteet)
  • Garnet 0,15 mm & 0,7 mm (maaperänäytteet)
  • Ceramic 1,4 mm & 2,8 mm (kudos- ja kasvinäytteet)
  • Metal 2,4 mm (hius-, siemen- tai luunäytteet)

Tilaa ilmainen näyte kokeiluusi.

Omnilta myös beadpohjaiset DNA-eristyskitit (kudos-, bakteeri-, hiiva-, uloste- ja maaperänäytteille) sekä RNA-eristyskitit (bakteeri-, kudos- ja hiivanäytteille). Tutustu valikoimaan

 

Sauvamalliset homogenisaattorit

OMNI TH Tissue Homogenizer on tehokas sauvamallinen homogenisaattori, joka soveltuu moneen. Se on yhteensopiva sekä vaihdettavien, autoklavoitavien OMNI Tip kärkien kanssa, että teräskärkien kanssa. Ensin mainitut soveltuvat pehmeämmille näytetyypeille ja jälkimmäiset kovemmille materiaaleille.

OMNI TH soveltuu mm. kudosten homogenisointiin, emulsioiden ja liuosten valmistamiseen sekä proteiinien eristämiseen. Laite on niin kevyt, että sitä voidaan käyttää käsivaralta tai se voidaan kiinnittää mukana tulevalla puristimella statiiviin.

Muita sauvamallisia homegenisaattoreita löydät täältä.