Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

E-kirjat ja Oppaat

Lataa Lexogenin E-kirja ja opit kaiken RNA-sekvensoinnista!

LEXICON E-kirja RNA-sekvensoinnista Haluatko tietää enemmän RNA-sekvensoinnista tai tarvitsetko apua ensimmäisen RNAseq-projektisi suunnittelussa? Lexogen on  koonnut kaiken RNA:sta LEXICON-nimiseen E-kirjaan. Kirja on saatavilla ilmaiseksi PDF-muodossa…

Uusi e-kirja Leicalta organoidien kuvaamisesta!

  Tämä e-kirja käsittelee 3D soluviljelmien mikroskopiaan liittyviä haasteita sekä esittelee esimerkkitapauksia, joissa innovatiiviset mikroskopiaratkaisut ovat mahdollistaneet uusia tutkimusmenetelmiä. Kirjassa käsitellään seuraavia aiheita: Studying human…

Leica THUNDER paljastaa sumussa piilottelevan näytteen

Artikkelikuva: vasen Leica THUNDER, oikea tavallinen widefield mikroskooppi. Human Pluripotent Stem Cell (hPSC) derived neurons; Rabbit anti-vimentin+AF488, Chicken anti-MAP2+AF647 and Prolong Glass+NucBlue. Sample courtesy of…

Koronavirussekvensointi – mitä se on?

Covid-19 pandemian hillitsemisen uudeksi haasteeksi ovat nousseet koronaviruksen (SARS-CoV-2) uudet variantit eli muunnokset. Kaikki virukset muuttuvat luonnostaan evoluution myötä. Jotkut muutokset viruksen perimässä eivät vaikuta…

Mikrobien evoluutio diagnostiikan haasteena – case chlamydia

Järjestimme alkuvuodesta laboratoriodiagnostiikan ammattilaisille suunnatun koulutus- ja verkostoitumistapahtuman Helsingissä. Xpert Day 2020 -tapahtuma sisälsi ajankohtaisia luentoja Suomen infektiotautidiagnostiikan huippuasiantuntijoilta. Päivä oli täynnä loistavia puhujia ja nyt…

HCV-diagnostiikan haasteet ja tulevaisuus

Järjestimme alkuvuodesta laboratoriodiagnostiikan ammattilaisille suunnatun koulutus- ja verkostoitumistapahtuman Helsingissä. Xpert Day 2020 -tapahtuma sisälsi ajankohtaisia luentoja Suomen infektiotautidiagnostiikan huippuasiantuntijoilta. Päivä oli täynnä loistavia puhujia ja nyt haluamme…

Mitä on digitaalinen patologia?

Digitaalisuus, kuten Wikipedia sen kuvaa ”on datan syöttämisessä, käsittelyssä, siirrossa, tallennuksessa ja esittämisessä käytettävä menetelmä, jossa data esitetään täsmällisinä arvoina, joita on rajallinen määrä. Tavallisin…

Virustorjuntaa Turussa – Harri Marttila kertoo lisää!

Järjestimme alkuvuodesta laboratoriodiagnostiikan ammattilaisille suunnatun koulutus- ja verkostoitumistapahtuman Helsingissä. Xpert Day 2020 -tapahtuma sisälsi ajankohtaisia luentoja Suomen infektiotautidiagnostiikan huippuasiantuntijoilta. Päivä oli täynnä loistavia puhujia ja nyt haluamme…

Seksitaudit eivät häviä, mutta niiden leviämistä voidaan rajoittaa.

  Järjestimme alkuvuodesta laboratoriodiagnostiikan ammattilaisille suunnatun koulutus- ja verkostoitumistapahtuman Helsingissä. Xpert Day 2020 -tapahtuma sisälsi ajankohtaisia luentoja Suomen infektiotautidiagnostiikan huippuasiantuntijoilta. Päivä oli täynnä loistavia puhujia…

Diabetes intensiivisen tutkimuksen kohteena, osa 2

Biomarkkerit diabetestutkimuksessa: Glukagoni, C-peptidi ja suolistosta erittyvät inkretiinit Diabetestutkijat mittaavat insuliinin ja GAD vasta-aineiden lisäksi myös monia muita sokeriaineenvaihduntaan vaikuttavia tekijöitä kuten proinsuliinia, glukagonia ja…