Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Digitaaliset mikroskoopit

Leican digitaalimikroskoopeilla näet mikroskopian TULEVAISUUTEEN!

Digitaalimikroskooppi on mikroskooppi ilman okulaareja, joka tuottaa kuvan näytölle sisäänrakennetun digitaalisen kameran avulla. Laite muuntaa mikroskopointipisteesi ergonomiseksi ja helppokäyttöiseksi tietokonetyöasemaksi. Digitaalisten mikroskooppien suosio on kasvanut erityisesti tuotannon tarkastuksissa ja dokumentoinneissa, samoin kuin rikoslaboratorioiden päivittäisissä rutiineissa. Toisaalta ne soveltuvat myös biologian puolen tutkimukseen, analytiikkaan ja dokumentaatioon. Digitaalimikroskoopit sopivat erinomaisesti mm. kaksi- ja kolmiulotteiseen mittausanalytiikkaan.

 

EMSPIRA 3

EMSPIRA 3 tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan dokumentoida, vertailla kuvia, mitata ja jakaa kuvia eteenpäin. Sopii hyvin kokeneelle sekä aloittelevalle mikroskoopin käyttäjälle!​​​​​​

Nopea 4k-live kuva (60fps) mahdollistaa kohteiden nopean tarkastelun ja 12Mp kamerakenno mahdollistaa yksityiskohtaisen dokumentaation.

Optiselta suunnittelultaan laite sisältää parfokaalisen 8:1 koodatun zoom optiikan, käyttäjän ei tarvitse huolehtia oikean kalibrointiarvon valinnasta. Koodattu zoom nopeuttaa mittauksia ja poistaen käytännössä inhimillisen virheen mahdollisuuden.

  • Mukautuva käyttöliittymä
  • Integroidut mittaustoiminnot, digitaaliset mittajanat yms. live-kuvaan ja kustomoidut vertailunäkymät (vierekkäin/päällekkäin)
  • Monipuoliset kuvien tallennus- ja jakomahdollisuudet: USB, WLAN, Ethernet, email
  • Saatavilla myös kosketusnäytöllä
  • IP21 mahdollistaa käytön haastavissa olosuhteissa

 

 

 

 

DVM 6

DVM 6 on Leican lippulaivamalli digitaalimikroskopian saralla. Mikäli työskentelet laadunvalvonnassa, vika-analytiikassa, tutkimuskehityksessä tai vaikkapa tikoslaboratoriossa, yksityiskohtien hakeminen mikroskoopilla voi syödä paljon aikaasi. DVM 6 on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. Se on täydellinen ratkaisu, jossa yhdistyvät huippuluokan optiikka, intuitiivinen käyttö ja älykäs ohjelmisto SINUN aikasi säästämiseksi!

Helppokäyttöisyys

DVM6:lla siirryt hetkessä makrotasolta mikrokokoluokkaan. Työn jatkaminen on saumatonta, vaikka joutuisit vaihtamaan objektiiviakin: näyte pysyy tarkennettuna eikä esisäätöjä vaadita. Mikroskooppia voidaan kääntää, jolloin voita tarkastella näytettäsi eri kulmista (±60°)

Ajansäästö

  • 16:1 Zoomausalue mahdollistaa hyvin nopean suurennosten vaihdon
  • 2350x suurennos takaa että näet yksityiskohdat aina 0,4µm tarkkuuteen asti samalla laitteella
  • Horisontaalinen näkökenttä 35 mm:stä 0,18 mm:iin samalla fokustasolla
Leica DVM6

 

 

 

 

 

 

 

 

Leican sivuille!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Vesa Ylöstalo

Tuotepäällikkö, Mikroskoopit ja Kuvantaminen

Toni Vormisto

Tuotepäällikkö, Stereo- ja materiaalimikroskoopit