Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Digitaaliset mikroskoopit

Leican digitaalimikroskoopeilla näet mikroskopian TULEVAISUUTEEN!

Digitaalimikroskooppi on mikroskooppi ilman okulaareja, joka tuottaa kuvan näytölle sisäänrakennetun digitaalisen kameran avulla. Laite muuntaa mikroskopointipisteesi ergonomiseksi ja helppokäyttöiseksi tietokonetyöasemaksi. Digitaalisten mikroskooppien suosio on kasvanut erityisesti tuotannon tarkastuksissa ja dokumentoinneissa, samoin kuin rikoslaboratorioiden päivittäisissä rutiineissa. Toisaalta ne soveltuvat myös biologian puolen tutkimukseen, analytiikkaan ja dokumentaatioon. Digitaalimikroskoopit sopivat erinomaisesti mm. kaksi- ja kolmiulotteiseen mittausanalytiikkaan.

 

DMS 300

Leica DMS 300 on täydellinen digitaalimikroskooppijärjestelmä, jossa HD-näyttö korvaa okulaarit.  Korkealaatuinen (8:1 zoom) optiikka on yhdistetty 2,5:n megapikselin kameraan, jolla saadaan erittäin laadukasta livekuvaa 30 fps:n nopeudella. Leican DMS 300 digitaalimikroskoopilla voidaan ottaa sekä erittäin korkealaatuisia värikuvia että HD-laatuista videokuvaa. Järjestelmää voidaan käyttää täysin itsenäisesti ilman tietokonetta, ja kaikkia päätoimintoja voidaan ohjata käyttäen kaukosäädintä.

Leica DMS 300

 

 

 

 

 

 

 

 

DMS 1000

DMS1000 on DMS 300 järjestelmän isompi sisarus, jolla voi siirtyä yleissilmäyksestä pienimpiin yksityiskohtiin hetkessä. Laitteistossa on 300x suurennus ja sisäänrakennettu HD kamera, joka tuottaa 5 MPix:n kuvaa 30 fps nopeudella.

Laitteistolla saadaan HD-laatuista videokuvaa ja huippulaatuisia still-kuvia, eikä käyttöön tarvita lainkaan okulaareja. Voit muuttaa työasemasi mikroskopointipisteeksi hetkessä! Leica DMS 1000 digitaalimikroskooppia voi käyttää sekä itsenäisesti että tietokoneeseen yhdistettynä, jolloin voidaan tehdä tarkkoja 2D-mittauksia käyttäen Leica Application Suite –ohjelmaa.

Lisäksi erityisiin diagnostiikan tarpeisiin on saatavilla Leica DMS1000 B, joka on sertifioitu in vitro –sovelluksiin, kuten vaikkapa käyttöön koeputkihedelmöityksissä.

Leica DMS1000

 

 

 

 

 

 

 

 

DVM 6

DVM 6 on Leican lippulaivamalli digitaalimikroskopian saralla. Mikäli työskentelet laadunvalvonnassa, vika-analytiikassa, tutkimuskehityksessä tai vaikkapa tikoslaboratoriossa, yksityiskohtien hakeminen mikroskoopilla voi syödä paljon aikaasi. DVM 6 on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. Se on täydellinen ratkaisu, jossa yhdistyvät huippuluokan optiikka, intuitiivinen käyttö ja älykäs ohjelmisto SINUN aikasi säästämiseksi!

Helppokäyttöisyys

DVM6:lla siirryt hetkessä makrotasolta mikrokokoluokkaan. Työn jatkaminen on saumatonta, vaikka joutuisit vaihtamaan objektiiviakin: näyte pysyy tarkennettuna eikä esisäätöjä vaadita. Mikroskooppia voidaan kääntää, jolloin voita tarkastella näytettäsi eri kulmista (±60°)

Ajansäästö

  • 16:1 Zoomausalue mahdollistaa hyvin nopean suurennosten vaihdon
  • 2350x suurennos takaa että näet yksityiskohdat aina 0,4µm tarkkuuteen asti samalla laitteella
  • Horisontaalinen näkökenttä 35 mm:stä 0,18 mm:iin samalla fokustasolla
Leica DVM6

 

 

 

 

 

 

 

 

Leican sivuille!