Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Elisat ja Muut testit

ELISA-kitit

ELISA-kittejä useilta valmistajilta eri tutkimusalueille:

Tuotteista saat helposti lisätietoja verkkokauppamme hakupalvelun kautta. Tarjoamme asiakkaillemme myös tuotteiden hakupalvelua. Mikäli et löytänyt etsimääsi yritystä tai tuotelinjaa, ota yhteyttä meihin ja etsimme sen sinulle. Lisäksi paljon ELISA-testejä luu- ja syöpätutkimuksen, infektiotautien ja immunologian tutkimukseen (Alpha Diagnostic International)

Multiplex-ELISAt ja kuvantamislaitteet

Quansys Biosciences

Quansys Biosciencesin multiplex-ELISAlla mittaat jopa 20 eri analyyttiä samasta mikrotiitterilevyn kaivosta. Menetelmä on perinteisen ELISAn kaltainen ja helppo suorittaa. Saatavilla on useita valmiita testipaneeleita, mutta voit myös valita haluamasi analyytit mittauslevylle. Kemiluminesenssisignaali mitataan QView Imager kuvantamislaitteella, jonka voit halutessasi vuokrata meiltä.

Pipetointiautomaatit

 

Dynex Technologies

Dynexiltä pipetointirobotit ELISA-analyysien automatisointiin. Laitteet lukevat näytteiden viivakoodit, laimentavat ja pipetoivat näytteet, inkuboivat ja pesevät levyt, sekä mittaavat tulokset automaattisesti. Laitteet ovat avoimia ja soveltuvat useimpien valmistajien ELISA-mittauksille. DS2 mahdollistaa kahden ja DSX neljän 96-levyn käsittelyn samanaikaisesti.

 

Muut testit

ELISA-mittausten lisäksi tarjoamme muita valmiita testejä useille eri tutkimusalueille.