Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Näytteiden keräys, homogenisointi ja säilytys

Näytehomogenisointi

Tehoa näytehomogenisointiin: Bead Ruptor Elite Homogenizer

Bead Ruptor Elite hajottaa vaikeankin näytteen sekunneissa! Bead Ruptor Elite -homogenisaattorilla voit prosessoida näytteitä eri tilavuuksissa (25 µl – 50 ml). Saatavilla myös viilentävä yksikkö Bead Ruptor Cryo Cooling Unit, joka estää näytteen lämpenemisen homogenisoinnin aikana. Laitteessa on kosketusnäyttö ja lukitus, joka estää kannen aukeamisen ajon aikana. Saatavilla runsaasti adaptereita eri kokoisille putkille: 24 x 0.5 ml, 24 x 1.5 ml, 24 x 2 ml, 12 x 7 ml, 3 x 15 ml, 6 x 30 ml, 3 x 50 ml, 96-well strip.

OMNI Bead ruptor 24 elite homogenisaattoriBead Ruptor Elite sopii mm. DNA-, RNA- ja proteiinieristyksiin. Laitteella voi eristää myös eläviä bakteereja ja viruksia kudoksista turvallisesti ja nopeasti. Tutustu posteriin.

Saatavilla myös pienempi Bead Ruptor 4, joka prosessoi kerralla neljä 2 ml:n putkea tai yhden 7 ml:n putken. Bead Ruptor 4 soveltuu pehmeille kudoksille ja pienille näytemäärille.

Bead putket

Homogenisoinnissa näyteputkeen kohdistuu suuria G-voimia, eivätkä tavalliset muoviputket siksi sovellu tähän tarkoitukseen. Omnin vahvistetut putket on suunniteltu kestämään näytehomogenisointia. Saatavilla nukleaasi-vapaita putkia valmiiksi täytettyinä sekä bulkkina (putket ja beadit erikseen) sekä nukleaasi ja bakteeri DNA-vapaita putkia valmiiksi täytettynä. Omnin putket ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien homogenisaattoreiden kanssa.

Bead Beating tubes

Esimerkkejä bead vaihtoehdoista:

  • Glass 0,1 mm & 0,5 mm (bakteeri-, hiiva ja ulostenäytteet)
  • Garnet 0,15 mm & 0,7 mm (maaperänäytteet)
  • Ceramic 1,4 mm & 2,8 mm (kudos- ja kasvinäytteet)
  • Metal 2,4 mm (hius-, siemen- tai luunäytteet)

Tilaa ilmainen näyte kokeiluusi.

Omnilta myös beadpohjaiset DNA-eristyskitit (kudos-, bakteeri-, hiiva-, uloste- ja maaperänäytteille) sekä RNA-eristyskitit (bakteeri-, kudos- ja hiivanäytteille). Tutustu valikoimaan

 

Sauvamalliset homogenisaattorit

OMNI TH Tissue Homogenizer on tehokas sauvamallinen homogenisaattori, joka soveltuu moneen. Se on yhteensopiva sekä vaihdettavien, autoklavoitavien OMNI Tip kärkien kanssa, että teräskärkien kanssa. Ensin mainitut soveltuvat pehmeämmille näytetyypeille ja jälkimmäiset kovemmille materiaaleille.

OMNI TH soveltuu mm. kudosten homogenisointiin, emulsioiden ja liuosten valmistamiseen sekä proteiinien eristämiseen. Laite on niin kevyt, että sitä voidaan käyttää käsivaralta tai se voidaan kiinnittää mukana tulevalla puristimella statiiviin.

Muita sauvamallisia homegenisaattoreita löydät täältä.

 

Näytteiden keräys ja säilytys huoneenlämmössä

Sylkinäytteet

Sylkinäytteenottoon saatavilla suosittu CE-IVD merkitty Isohelix GENEFIX™ saliva DNA collection device & stabilization buffer, jossa DNA näyte säilyy viisi vuotta huoneenlämmössä. Lue lisää

Saatavilla myös Isohelix GENEFIX™ saliva DNA microbiome collection device, joka soveltuu suun mikrobiomin keräämiseen ja säilyttämiseen huoneenlämmössä 12 kuukautta. Katso lisää tietoa tuotteista täältä.

Poskipyyhkäisynäytteet (buccal)

Valikoimastamme löytyvät helppokäyttöiset Isohelixin DNA Buccal Swabsit poskipyyhkäisynäytteenottoon. Swab-näyte säilyy huoneenlämmössä 3,5 vuotta kun se stabiloidaan Isohelixin dri-capsillä. Katso esittelyvideo.

 

Uusi Isohelix™ RapiDri™ Buccal Swabs with Self-Drying Pouch, sisältää swab-tikun ja näytekuoren, joka stabiloi DNA-näytteen 3 kk:ta huoneenlämmössä.

Lue lisää esitteestä tai katso esittelyvideo.

 

Ulostenäytteet

Uusi ulostenäytteiden keräys- ja stabilointikitti StoolFix™ sisältää näytteenottotikun ja mikrobiomi DNA:lle optimoidun stabilointipuskurilla täytetyn 2 ml:n putken. Stabiloitu näyte säilyy useamman kuukauden huoneenlämmössä. Helppo menetelmä, joka soveltuu mm. kotona tapahtuvaan näytteenottoon. Lue lisää esitteestä

 

Solujen ja kudosten stabilointi

Anacyte Laboratoriesin kehittämä  ei-toksinen CellCover reagenssi stabiloi biomolekyylit useiksi päiviksi.  CellCover säilyttää solujen epitoopit, joten se soveltuu käytettäväksi immunosytokemiassa ja virtaussytometriassa. RNA sekvensointitulokset myös paranevat CellCover-liuoksen estäessä RNA:n hajoitusta.

CellCover:

  • Stabiloi RNA:n, DNA:n ja proteiinit samanaikaisesti
  • Näytteen jäädytystä  ei tarvita
  • Solujen morfologia säilyy ilman biomolekyylien kemiallisia ristisidoksia,  joten suora RNA:n eristäminen helpottuu

Pyydä näyte!