Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Näytteiden keräys, homogenisointi ja säilytys

Näytehomogenisointi

Tehoa näytehomogenisointiin: Bead Ruptor 24 Elite Homogenizer

Bead Ruptor 24 Elite hajottaa vaikeankin näytteen sekunneissa! Bead Ruptor 24 Elite -homogenisaattorilla voit prosessoida näytteitä eri tilavuuksissa (25 µl – 50 ml). Saatavilla myös viilentävä yksikkö Bead Ruptor Cryo Cooling Unit, joka estää näytteen lämpenemisen homogenisoinnin aikana. Laitteessa on kosketusnäyttö ja lukitus, joka estää kannen aukeamisen ajon aikana. Saatavilla runsaasti adaptereita eri näytetilavuuksille: 24 x 0.5 ml, 24 x 1.5 ml, 24 x 2 ml, 12 x 7 ml, 3 x 15 ml, 6 x 30 ml, 3 x 50 ml, 96-well strip.

OMNI Bead ruptor 24 elite homogenisaattoriBead Ruptor 24 Elite sopii mm. DNA-, RNA- ja proteiinieristyksiin. Laitteella voi eristää myös eläviä bakteereja ja viruksia kudoksista turvallisesti ja nopeasti.

Saatavilla myös pienempi Bead Ruptor 4, joka prosessoi kerralla neljä 2 ml:n putkea tai yhden 7 ml:n putken. Bead Ruptor 4 soveltuu pehmeille kudoksille ja pienille näytemäärille.

Tutustu posteriin

Bead putket

Homogenisoinnissa näyteputkeen kohdistuu suuria G-voimia, eivätkä tavalliset muoviputket siksi sovellu tähän tarkoitukseen. Omnin vahvistetut putket on suunniteltu kestämään näytehomogenisointia. Saatavilla nukleaasi-vapaita putkia valmiiksi täytettyinä sekä bulkkina (putket ja beadit erikseen) sekä nukleaasi ja bakteeri DNA-vapaita putkia valmiiksi täytettynä. Omnin putket ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien homogenisaattoreiden kanssa.

Bead Beating tubes

Bead-vaihtoehtoja on paljon, autamme mielellämme oikeanlaisen beadin valinnassa. Esimerkkejä beadeistä:

  • Glass (0,1 mm & 0,5 mm)
  • Garnet (0,15 mm & 0,7 mm)
  • Carbide (0,25 mm)
  • Metal (2,4 mm)
  • Ceramic (1,4 mm & 2,8 mm)

Omnilta myös DNA bead eristyskitit kudos-, bakteeri-, hiiva-, uloste- ja maaperänäytteille. Sekä RNA bead eristyskitit bakteeri-, kudos- ja hiivanäytteille. Tilaa ilmainen näyte kokeiluusi.

Tilaa näyte

Näytteiden keräys ja säilytys huoneenlämmössä

Sylki- ja poskipyyhkäisynäytteet

Valikoimastamme löytyvät helppokäyttöiset Isohelixin DNA Buccal Swabsit poskipyyhkäisynäytteenottoon. Swap-näyte säilyy huoneenlämmössä 3,5 vuotta kun se stabiloidaan Isohelixin dri-capsillä. Sylkinäytteenottoon saatavilla suosittu Isohelix GENEFIX™ saliva DNA collection device & stabilization buffer, jossa säilyvyys viisi vuotta huoneenlämmössä. Saatavilla myös Isohelix GENEFIX™ saliva DNA microbiome collection device, joka soveltuu suun mikrobiomin keräämiseen ja säilyttämiseen huoneenlämmössä 12 kuukautta. Katso lisää tietoa tuotteista täältä.

Cell Projects

Verinäytteet

Biomatrican RNAgard Blood putkilla DNA ja RNA -näytteiden keräys ja säilytys onnistuu huoneenlämmössä. Sstabiloitu näyte säilyy 14 vrk:ta.

LBgard-vakuumiputkella saat talteen cfDNA:n esimerkiksi nestebiopsiaa tai NIPT-tutkimusta varten. cfDNA sekä veren valkosolut ja CTC-solut säilyvät 14 vrk:ta huoneenlämmössä. Biomatricalla on myös paljon muita vaihtoehtoja, lue lisää.

Biomatrica