Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Konfokaali- ja superresoluutiomikroskoopit

Leican konfokaalimikroskooppi on loistava kumppani huippuluokan biolääketieteellisissä tutkimuksissa tai vaikkapa materiaaliteknologian sovelluksissa. Laitteissa yhdistyvät verraton kolmiulotteisen kuvantamisen tarkkuus ja täsmällisyys solunsisäisten rakenteiden ja dynaamisten prosessien analytiikassa.

Äärimmäisen nopea kuvantaminen tarjoaa dataa suoraan laajojen integroitujen analyyttisten tekniikoiden käyttöön. Leican konfokaalimikroskoopeissa avainsanana on modulaarisuus: laitteistot mahdollistavat joustavan päivittämisen ja integraation aina nanometriluokan kuvantamisen mahdollistavaan STED 3X teknologian tarjoamalle tasolle asti!

 

Superresoluutiomikroskoopit ja nanoskoopit

Living T cell in suspension. 3D reconstruction of confocal and STED stacks. Maximum projection. Courtesy of Marco Fritsche, Mathias Clausen and Christian Eggeling, MRC Human Immunology Unit, Weatherall Institute of Molecular Medicine, University of Oxford, UK.

Superresoluutiomikroskoopit ja nanoskoopit ylittävät valon diffraktiorajan ja mahdollistavat solun sisäisten yksityiskohtien tarkastelun suuremmalla tarkkuudella kuin mitä normaalilla konfokaalimikroskoopilla olisi mahdollista. STED tekniikalla (Kemian Nobel vuonna 2014!) voidaan saavuttaa jopa 30 nm erottelukyky, ja tällöin myös solun sisäisiä dynaamisia tapahtumia voidaan havainnoida nanomittaluokassa! Superresoluution kehitys mahdollistaa täysin uusien löytöjen tekemisen virologian, immunologian, neurotieteiden ja syöpätutkimuksen saralla, ja siitä onkin tulossa hyvää vauhtia huippuluokan valomikroskopian uusi standardi.

Astu kohti uusia ja ennennäkemättömiä löytöjä käyttäen Leican superresoluutiomikroskopiaa (HyVolution 2) ja nanoskopiaa (Leica TCS SP8 STED ONE, STED 3X).

Live cell STED imaging with the new HC PL APO 93X/1.30 GLYC motCORR – STED WHITE. Cytoskeleton in living HeLa cell. Xyz stack with 62 slices confocal/STED planes. SiR tubulin. Depth color-coded.

 

SPE – Korkeaa resoluutiota rutiinitason päivittäisiin tutkimuksiin

Leica TCS SPE on pienikokoinen, helppokäyttöinen, edullisen hintaluokan konfokaalimikroskooppi, joka on suunniteltu rutiininomaiseen päivittäiseen tutkimukseen. Olipa tarkoituksesi sitten kuvantaa fluoresenssia elävissä tai kuolleissa soluissa, SPE tarjoaa siihen kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteistoa on helppo lähestyä ja käyttää intuitiivisen LAS X ohjelmiston kautta, joten konfokaalimikroskopian vasta-alkajatkin saavat nopeasti tulokset ulos!

Leica TCS SPE on suunniteltu tarjoamaan konfokaalimikroskopian standardeilla edullinen laitteisto, johon on varaa jopa ryhmätasolla. Lisäksi se on tarkoitettu sopimaan jokaiseen laboratorioon, ilman että mikroskoopille tarvitsee järjestää valtavaa erillistä tilaa.

TCS SP8 – Monipuolisten vaihtoehtojen laitteisto

Riippumatta siitä mitä tai miten haluat kuvata, meiltä saat SP8 kokoonpanon, joka täyttää tarpeesi! Leica TCS SP8 on täysin modulaarinen konfokaalimikroskooppijärjestelmä, jolla kyetään täyttämään tarpeet elävien solujen kuvantamisesta kvantitatiivisiin analyyseihin, superherkkyydestä superresoluutioon tai multifotonimenetelmästä light sheetiin.

Tällä laitteistolla laajennat mahdollisuuksiasi: Voit räätälöidä mikroskoopin täyttämään täysin tämän hetken tarpeesi, mutta silti laajentaa ja päivittää sitä uusilla ominaisuuksilla milloin vain!

Klikkaamalla logoa pääset valmistajan sivuille: