Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Leica STELLARIS konfokaalimikroskoopit

LEICA STELLARIS konfokaalimikroskoopit

Upeat aikaansa edellä olevat kuvantamisteknologiat. Suunnannäyttäjät. Räjäytä tajuntasi parhaalla. Miksi hankkia teknologiaa, joka on samaa kuin 10 vuotta sitten, kun voi valita laitteistot, jotka tarjoavat tutkimukseesi uusia väyliä ja mahdollisuuksia? Ennen tähystämättömiä näköaloja? Luotsaa tutkimustyösi kartoittamattomille vesille ja löydä uusi maailma. Valitse Leica.

The power to see more –  Potential to discover more – The productivity to do more

STELLARIS-sarja on Leica Microsystemsin uusi konfokaalimikroskopia-alusta, joka huomioi erinomaisesti käyttäjät tarpeen mukaan: oli sitten kyseessä kuvantamisyksikön laajan asiakaskunnan erittäin monipuoliset tarpeet tai yksittäisen tutkimusryhmän hyvin tarkkaan määritelty tietty sovellusala. Laitteisto varustellaan juuri käyttäjien tarpeiden mukaan ja sitä on mahdollista kehittää ja lisätä ominaisuuksia myös tulevaisuudessa tutkimuksen tarpeiden muuttuessa!

  • LIGHTNING superresoluutiokuvaus vakiona Leica konfokaalilaitteistoissa!
  • Uusi uniikki tauContrast kuvausmoodi mahdollistaa fluoresenssin elinikätiedon reaaliajassa ja matalalla kynnyksellä!

 

Leica STELLARIS 8 – mahdollisuuksien sampo

STELLARIS 8 suoriutuu lähes kaikista valomikroskopian tutkimustarpeista. Laitteisto voidaan varustaa helposti kvantitatiiviseen fluoresenssin eliniän kuvantamiseen (FLIM, FALCON). Laitteistosta voidaan tehdä multifotonikuvantamiseen sopiva järjestelmä, ja nauttia samalla pulssitetun MP-laserin tuomista eduista FLIM -kuvantamiseen. Samalla kyseessä on maailman ainoa spektraaliseen erotteluun kykenevä multifotonikonfokaalimikroskooppi (DIVE multiphoton) – Ei tarvetta erillisille suotimille (mm. SHG,THG)! Mikäli tutkijan kiinnostuksen kohde on kymmenien nanometrien mittaluokassa tai halutaan tutkia esimerkiksi tiettyjen molekyylien kolokalisaatiota, mikroskooppialusta voidaan varustella myös STED (Stimulated Emission Depletion) -tekniikkaan.

Leica STED
Leica Tau

 

 

 

 

 

 

Root-hypocotyl junction of Arabidopsis thaliana: actin (Lifeact-Venus, Era et al. Plant Cell Physiol., 2009), chloroplasts (endogenous fluorescence), and cell wall (Propidium iodide). The intricate details of the actin network, cell wall and chloroplasts come to light using fluorescence lifetime-based information. Image acquired with TauContrast. Sample courtesy: Dr. Melanie Krebs, COS, University of Heidelberg.

Lue lisää näistä mahdollisuuksista alasivuilta:

CRS – Coherent Raman Scattering DIVE Multifotoni-mikroskopia
DLS – Digital Light Sheet FALCON FLIM -mikroskopia
Leica STELLARIS 5 tauSTED – Nanoskopia

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Markku Saari

Tuotepäällikkö, Mikroskoopit ja Kuvantaminen

Janne Ylärinne, Ph.D.

Myyntijohtaja

Vesa Ylöstalo

Tuotepäällikkö, Mikroskoopit ja Kuvantaminen