Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna

Puh. 03 615 370 Fax. 03 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Soluviljelyreagenssit

Reagenssit ja tarvikkeet soluviljelyyn

Tarjoamme soluviljelyreagensseja PAN-Biotechilta ja Bioseralta. Saatavana erilaisia seerumeita (humaani, FBS ja muut eläinlajit), sekä seerumi-vapaita järjestelmiä. Mediat ja erikoismediat nisäkäs- ja hyönteissoluille, sekä kantasoluille. Lisäksi supplementit, antibiootit ja muut reagenssit soluviljelyyn.

Erilaisia kasvutekijöitä, pienmolekyylejä ja muita reagensseja solujen erilaistamiseen tarjoamme ReproCell Group Companyn -tuotemerkeiltä Stemolecule™, Stemgent® ja Koken®. AcroBiosystems ActiveMax® sytokiinit tuotetaan humaanisoluissa ilman eläinperäisiä- tai vierasaineita, minkä ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin humaanisolujen viljelyyn.

ReproCELL Group tarjoaa myös 3D kasvatukseen erittäin huokoisen polystyreenipohjaisen Alvetex® kasvatusalustan. Alvetex Scaffold ja Alvetex Strata alustat ovat helppoja käyttää ja yhteensopivia tavallisimpien soluviljelylevyjen kanssa. Tarjolla myös Alvetex Scaffold  12-, 24-, 96- ja 384-kuoppalevyformaatissa. Täältä ReproCELL Groupin tuoteluetteloon

Solut

Solujen hoito ja muut tarvikkeet

Minerva Biolabsilta VenorGem-detektiokitit sekä Mynox-pohjaiset mykoplasman eliminaatioreagenssit. Mykoplasman ehkäisyyn Mycoplasma-Off Wipes, joka tappaa mykoplasmat välittömästi ja desinfioi pinnat tehokkaasti.

Solulaskukammiot (NanoEnTek), säilytyslaatikot, telineet ym. muovitarvikkeet soluviljelyyn.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Heidi Bondén

Tuotepäällikkö, Solubiologia 040 458 9028

Tuula Aaltonen

Tiiminvetäjä, Life Science 040 900 2953