Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Soluviljely & Solulaskenta

Solulaskulaitteet

Nexcelom Biosciences tarjoaa kuvantamiseen perustuvia laitteita solulaskentaan. Solujen laskemisen ja elävyyden määrittämisen lisäksi laitevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri sovelluksiin, mm. 3D soluviljely, solujen migraation/invaasion tutkimus ja immuno-onkologia.

Solulaskulaitteet kirkaskenttälaskentaan

Automaattiset solulaskulaitteet suorittavat solulaskun, laskevat solukonsentraation, sekä trypan blue värjäykseen perustuvan solujen elävyyden näytteessä. Nämä laitteet soveltuvat solulinjoille ja puhtaille primaarisoluille. Lue lisää Cellometer Mini, Auto T4 ja Auto 1000 laitteista.

 

Fluoresenssiin perustuva solulaskenta

Automaattiset solulaskulaitteet, joissa kiinteästi yksi tai kaksi fluoresenssikanavaa. Laitteet määrittävät solujen elävyyden fluoresenssivärjäyksen perusteella ja automaattisesti vähentävät muun materiaalin laskennasta. Lue lisää Cellometer 2000, Cellometer X1/X2 ja Cellometer K2 -laitteista.

 

Laitteet sytometriseen analyysiin

Laiteissa kirkaskenttä ja 2-4 fluoresenssikanavaa, mikä mahdollistaa myös yksinkertaiset soluanalyysit. Lue lisää Cellometer Spectrum ja Celigo Image Cytometer laitteista.

 

Reagenssit ja kammiot solulaskentaan

Nexcelom Biosciences tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia fluoresoivia reagensseja, kuten AO/PI solujen elävyyden määrittämiseen, kittejä erilaisiin analyyseihin (apoptoosi, solusykli, proliferaatio), sekä kertakäyttöisiä solulaskukammioita.

Nexcelomin sivuille

 

Reagenssit ja tarvikkeet soluviljelyyn

Tarjoamme soluviljelyreagensseja PAN-Biotechilta. Saatavana erilaisia seerumeita (humaani, FBS ja muut eläinlajit), sekä seerumi-vapaita järjestelmiä. Mediat ja erikoismediat nisäkäs- ja hyönteissoluille, sekä kantasoluille. Lisäksi supplementit, antibiootit ja muut reagenssit soluviljelyyn.

Erilaisia kasvutekijöitä, pienmolekyylejä ja muita reagensseja solujen erilaistamiseen tarjoamme ReproCell Group Companyn -tuotemerkeiltä Stemolecule™Stemgent® ja Koken®. AcroBiosystems ActiveMax® sytokiinit tuotetaan humaanisoluissa ilman eläinperäisiä- tai vierasaineita, minkä ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin humaanisolujen viljelyyn.

ReproCELL Group tarjoaa myös erilaisia ratkaisuja 3D soluviljelyyn, kuten erittäin huokoisen polystyreenipohjaisen Alvetex® kasvatusalustan. Alvetex Scaffold ja Alvetex Strata alustat ovat helppoja käyttää ja yhteensopivia tavallisimpien soluviljelylevyjen kanssa. Alvetex Scaffold on saatavilla 12-, 24-, 96- ja 384-kuoppalevyformaatissa.

ReproCELLin sivuille

Solut

Solujen hoito

Minerva Biolabsilta VenorGem-detektiokitit sekä Mynox-pohjaiset mykoplasman eliminaatioreagenssit. Mykoplasman ehkäisyyn Mycoplasma-Off Wipes, joka tappaa mykoplasmat välittömästi ja desinfioi pinnat tehokkaasti.

 Minervan sivuille