Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Vasta-aineet ja Proteiinit

Vasta-aineet ja proteiinit eri tutkimuksiin

Edustamme useita vasta-ainetoimittajia ja meiltä löydät laadukkaat tuotteet eri tutkimusalueille immunohistokemiaan, immunofluoresenssiin, virtaussytometriaan, western blottaukseen, ELISAan, immunopresipitaatioon, neutralointiin, aktivointiin ja blokkauksiin.

Edustuksiamme ovat mm. Leica Biosystems (Novocastra) ja Biozol (Dianova) vasta-aineet immunohistokemiaan, vasta-aineita diagnostiikan ja tutkimuksen tarpeisiin valmistavat BioVendor ja Cedarlane, luontaiseen immuniteettiin keskittynyt Hycult Biotech ja laajan valikoima vasta-aineita tutkimuksen tarpeisiin tarjoava Elabscience.

Valikoimastamme löydät myös rekombinanttiproteiinit, natiivit proteiinit, peptidit ja lysaatit, sekä sytokiinit, kasvutekijät, kemokiinit, CD antigeenit, hormonit, entsyymit ja virusantigeenit.
Toimittajistamme ProSpec on erityisesti keskittynyt erilaisten proteiinien ja entsyymien valmistukseen, laajan valikoiman proteiineja tarjoavat myös esimerkiksi BioVendor, Hycult Biotech, Cedarlane ja Elabscience.

Proteiinien puhdistus ja leimaus

Erilaisia konjugoituja mikrohelmiä ja agarooseja proteiinien puhdistukseen ja immunopresipitatioon Elabsciencelta. Valikoimasta löytyy yleisimmille fuusioille (GFP, His, HA, myc, tms.) soveltuvia tuotteita, sekä tuotteita streptavidin, proteiini A/G tai Concanavalin A -perustuvaan puhdistukseen. Saatavilla on myös konjugaatiokittejä vasta-aineiden tai muiden proteiinien leimaamiseksi biotiinilla tai fluorokromeilla.

 

Tuotekatalogi

Lisätietoja tuotteista löydät helposti sähköisestä tuotekatalogistamme, jonne olemme koonneet suosituimmat tuotteemme. Mikäli et löytänyt etsimääsi toimittajaa tai tuotelinjaa, ole yhteydessä meihin.