Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Vasta-aineet ja Proteiinit

Vasta-aineet ja proteiinit eri tutkimuksiin

Edustamme useita vasta-aine ja proteiinitoimittajia. Meiltä löydät vasta-aineet eri tutkimusalueille immunohistokemiaan, immunofluoresenssiin, virtaussytometriaan, western blottaukseen, ELISAan, Immunopresipitaatioon, neutralointiin, aktivointiin ja blokkauksiin. Edustamme mm. ECM Biosciences, Bioss, Nordic MUbio, Alpha Diagnostic International, Adipogen Lifesciences, Hycult Biotech, Leica Biosystems (Novocastra), Cayman Chemical, Cedarlane.

Toimittajiltamme saat myös rekombinanttiproteiinit, natiivit proteiinit, peptidit, lysaatit, kontrollit ja toiminnalliset proteiinit. Sytokiinit, kasvutekijät, kemokiinit, CD antigeenit, hormonit, entsyymit ja virus antigeenit. Toimittajiamme ovat mm. ProSpec, ACROBiosystems ja Alpha Diagnostic International.

Tuotteiden hakupalvelu

Tuotteista saat helposti lisätietoja verkkokauppamme hakupalvelun kautta. Tarjoamme asiakkaillemme myös vasta-aineiden ja muiden tuotteiden hakupalvelua. Mikäli et löytänyt etsimääsi yritystä tai tuotelinjaa, ota yhteyttä meihin ja etsimme sen sinulle.