Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna

Puh. 03 615 370 Fax. 03 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Tutkimus

Meiltä tutkimusreagenssit ja laitteet solu- ja molekyylibiologiaan: DNA ja RNA -eristys, PCR ja qPCR, kloonaus ja entsyymit, sekä NGS. Laaja valikoima ELISA-kittejä useilta valmistajilta
eri tutkimusalueille. Laitteet ja tarvikkeet histologiaan, detektiokitit ja vasta-aineet immunohistokemiaan. Soluviljelyyn seerumit, mediumit, solut ja muut reagenssit.
Lisäksi testit ja tarvikkeet  ympäristö- ja elintarvikeanalytiikkaan.

Uudet edustuksemme:

Oligot, primerit, probet ja geenit

Metabionilta laadukkaat oligonukleotidit kaikkiin applikaatioihisi: mm. PCR:ään, qPCR:ään, NGS:iin sekä RNA töihin. Tilaa oligot joko yksittäin putkissa tai kätevästi 96-kuoppalevyllä. Kysy myös kustomoiduista ratkaisuista esim. teollisuuden tarpeisiin.

 

Transfektio

Mirus Bio:n TransIT® transfektioreagensseilla voit viedä lähes mitä tahansa nukleiinihappoja kuten esim. DNA:ta, siRNA:ta, miRNA:ta, mRNA:ta, virus RNA:ta ja CRISPR/Cas9 komponentteja lähes mihin tahansa aitotumalliseen solutyyppiin.

Miruksen transfektioreagenssit ovat vähätoksisia ja siksi soluystävällisiä: tämä mahdollistaa fysiologisesti relevantit tulokset sekä transfektoidun solulinjan säilyttämisen pidempään. Etsi Reagent Agent:lla transfektiokokeisiisi sopiva tuote ja tilaa meiltä ilmainen näyte!