Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Tutkimus

Meiltä tutkimusreagenssit ja laitteet solu- ja molekyylibiologiaan: DNA ja RNA -eristys, PCR ja qPCR, kloonaus ja entsyymit, sekä NGS. Laaja valikoima ELISA-kittejä useilta valmistajilta
eri tutkimusalueille. Laitteet ja tarvikkeet histologiaan, detektiokitit ja vasta-aineet immunohistokemiaan. Soluviljelyyn seerumit, mediumit, solut ja muut reagenssit.
Lisäksi testit ja tarvikkeet  ympäristö- ja elintarvikeanalytiikkaan.

Tutustu blogiimme

Uudet edustuksemme:

Uusi NGS edustuksemme

Uusi NGS edustuksemme NuGEN tarjoaa ratkaisuja DNAseq, RNAseq, Methyl-Seq sekä kustannustehokas targetoitu genotyyppaus  – Any application, any organism!

  • Single cell, virusdetektio, Ultra low inputs
  • Löydä harvinaisemmatkin transkriptit AnyDeplete-teknologian avulla
  • Esim. ribosomaalisen RNA:n tai globiinin depleetio sekä myös depleetion custom-mahdollisuus.
  • DimerFree kirjastot
  • DNA-kirjastokiteissä Unique Dual Indices eli UDIs

 

Oligot, primerit, probet ja geenit

Metabionilta laadukkaat oligonukleotidit kaikkiin applikaatioihisi: mm. PCR:ään, qPCR:ään, NGS:iin sekä RNA töihin. Tilaa oligot joko yksittäin putkissa tai kätevästi 96-kuoppalevyllä. Kysy myös kustomoiduista ratkaisuista esim. teollisuuden tarpeisiin.

 

Transfektio

Mirus Bio:n TransIT® transfektioreagensseilla voit viedä lähes mitä tahansa nukleiinihappoja kuten esim. DNA:ta, siRNA:ta, miRNA:ta, mRNA:ta, virus RNA:ta ja CRISPR/Cas9 komponentteja lähes mihin tahansa aitotumalliseen solutyyppiin.

Miruksen transfektioreagenssit ovat vähätoksisia ja siksi soluystävällisiä: tämä mahdollistaa fysiologisesti relevantit tulokset sekä transfektoidun solulinjan säilyttämisen pidempään. Etsi Reagent Agent:lla transfektiokokeisiisi sopiva tuote ja tilaa meiltä ilmainen näyte!