Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Leikkausmikroskoopit

Leica Microsystemsin leikkausmikroskoopit = Huippuluokan kuvanlaatu ja esteettömät liikkeet. Laitteet on suunniteltu täysin mikrokirurgian vaatimukset mielessä. Kompaktin kokoinen optiikkaosa tarjoaa kirkkaan ja terävän kuvanlaadun, ja samalla koko systeemin modulaarisuus takaa kirurgille optimaalisen liikkeiden vapauden.

Leikkausmikroskooppi neurokirurgiaan

Leica M530 OHX ja Leica M530 ARveo ”high-end” luokan neuroleikkausmikroskooppi, jossa ainutlaatuinen kuvanlaatu patentoidulla ”Fusion Optics” optiikalla.

Perinteisten värjäyksien, kuten esim. FL800 (ICG), FL560 ja 5-ALA värjäyksien lisäksi tähän mikroskooppiin on saatavissa GLOW800 ICG värjäys, jossa värjäys näkyy reaaliaikaisesti anatomisessa kuvassa sekä mikroskoopissa, että kuvaruudussa.

Leican GLOW800 ICG värjäys

Tähän mennessä veren virtausta suonissa on pystytty katsomaan ainoastaan videoluuppina mustavalkoisena, josta on näkynyt mustavalkoiset verisuonet. Leica on nostanut ICG-värjäyksen Leican patentoimalla GLOW800:lla aivan uudelle tasolle. ICG-värjäys näkyy reaaliaikaisesti anatomisessa kuvassa sekä mikroskoopin okulaareissa että kuvaruudussa.

Tämä antaa kirurgille näkymän, jonka avulla hän voi suuremmalla varmuudella tehdä leikkaukseen liittyviä päätöksiä ja arvioida toimenpiteen tuloksia. Näin säästyy aikaa ja kohennetaan potilasturvallisuutta leikkaussalissa. Katso video!

Oikealla perinteinen näkymä ICG värjäyksellä ja vasemmalla uusi Leica GLOW800 näkymä.
GLOW800 on saatavissa Leican M530 OHX ja M530 ARveo mikroskooppeihin.

 

 

Leica PROvido Leikkausmikroskooppi erilaisiin mikrokirurgisiin toimenpiteisiin

Loistava Leican patentoima ”Fusion Optics” optiikka ja sen tuottama erinomainen kuva tekevät tästä mallista hyvin monipuolisen mikroskoopin useampiin mikrokirurgisiin leikkauksiin. Käyttökohteina esimerkiksi spinaali-, käsi-, korva-, plastiikka- ja neurokirurgia!

Tehokas 300W Xenon valaisujärjestelmä ja sähköjarrut ovat nykyaikaa. Automatisoitu valaisujärjestelmä, joka lisää kontrastia ja potilasturvallisuutta. Lisävarusteena saatavana angiograafinen FL800 (ICG)  ja onkolooginen FL560 värjäys. Helppo siirrettävyys ja peiteltävyys, sekä sopiva koko ovat asioita, joita leikkaussalissa arvostetaan.

Polikliininen mikroskooppi

Leican M320 mikroskooppi korvapoliklinikalle, soveltuu myös päiväkirurgisiin toimenpiteisiin. 2-säde LED-valaisu, integroitu 4K-kamera, jossa dokumentointi suoraan SD-muistikortille still-kuvina tai videona. Kaikki johdot kulkevat mikroskoopin varren sisällä, joten ne eivät ole missään vaiheessa tiellä. Optiikkapää on helposti liikuteltavissa kahden sivukahvan ja/tai yhden optiikkapään alla sijaitsevan kahvan avulla. Tämä takaa hyvän ergonomian ja lisää lääkärin jaksamista.

Mikroskoopista on olemassa lattia, seinä- ja kattomalliset versiot.

Lue lisää Leican esitteestä.

Leikkausmikroskooppi silmäkirurgiaan

Leica Proveo 8 PREMIUM LUOKAN ”High-end” silmäleikkausmikroskooppi. Proveo 8 on varustettu Leican patentoimalla ”Fusion Optics” optiikalla, jonka avulla syvyysterävyys on entisestään parempi resoluutiosta yhtään tinkimättä. Moderni neljästä koaksiaalisesta LED:stä muodostuva valaisu mahdollistaa ennennäkemättömän stabiilin ja kirkkaan punaheijasteen. Assistentin täydellinen stereonäkymä Proveo 8 mikroskoopissa on samanlainen laadultaan ja kirkkaudeltaan kuin kirurgin.
Proveo 8 on modulaarinen alusta, johon saa tarvittaessa integroituna OCT-laitteiston, IOL-compassin sekä 3D-järjestelmän, mutta on myös avoin tulevaisuuden kehityksille. Leican Proveo 8 silmäleikkausmikroskoopista on luonnollisesti olemassa myös kattoversio.

 

 

Tomey OA-2000 Biometri on yhteensopiva Leican leikkausmikroskoopin kanssa.

 

Leica M844 / M822 F40/C40 silmäleikkausmikroskoopit ovat sähköjarruilla varustetut mikroskoopit etu- ja takaosakirurgiaan. M844 mallissa myös assistentilla on täydellinen stereonäkymä, joten se soveltuu erinomaisesti myös opetustarkoitukseen. Molemmista mikroskoopeista on olemassa kattoversiot.

 

Leican patentoima ”Fusion Optics”

 

1. Kaksi lievästi erilaista näkymää
2. Toinen näkymä on syvyysterävyyspainotteinen
3. Toinen näkymä on resoluutiopainotteinen
4. Kirurgin aivoissa eri näkymät sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa on jopa 40% parempi syvyysterävyys, resoluutiosta tinkimättä

lue lisää

 

 

OCULUS kertakäyttölinssit löytyy täältä!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Pekka Hietala

Tuotepäällikkö, Leikkausmikroskoopit

Ville Soramies

Tuotepäällikkö, Leikkausmikroskoopit