Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Leikkausmikroskoopit

Leicataanko?

Leica Microsystemsin leikkausmikroskoopit = Huippuluokan kuvanlaatu ja esteettömät liikkeet. Laitteet on suunniteltu täysin mikrokirurgian vaatimukset mielessä. Kompaktin kokoinen optiikkaosa tarjoaa kirkkaan ja terävän kuvanlaadun, ja samalla koko systeemin modulaarisuus takaa kirurgille optimaalisen liikkeiden vapauden.

 

Polikliininen mikroskooppi

M320 F12, markkinoiden innovatiivisin ENT-mikroskooppi. 2-säde LED-valaisu, integroitu HD-kamera, jossa  dokumentointi suoraan SD-muistikortille still-kuvina tai videona. Lattia, seinä- ja kattomalliset versiot.

 

Leica M525F40 Leikkausmikroskooppi erilaisiin mikrokirurgisiin toimenpiteisiin

Loistava optiikka, erinomainen kuva ja uudenaikainen HD-järjestelmä tekevät tästä mallista hyvin monipuolisen mikroskoopin useampiin mikrokirurgisiin leikkauksiin. Käyttökohteina esimerkiksi spinaali-, käsi-, korva-, plastiikka- ja neurokirurgia! Tehokas 300W Xenon valaisujärjestelmä ja sähköjarrut ovat nykyaikaa. Helppo siirrettävyys ja peiteltävyys, sekä sopiva koko ovat asioita, joita leikkaussalissa arvostetaan.

 

Dokumentointi

Leica HD C100 HD kamera leikkausmikroskooppiin

 

Fluoresenssiavusteinen leikkausmikroskooppi

M525F50 Sähköjarruilla varustettu leikkausmikroskooppi, Xenon valolähde 300W
Fluoresenssiavusteinen, angiografinen lisävaruste uutuutena. Lymfedeemahoidot, anastamoosit, perfuusion tarkka toteaminen, palovammahoidot.

 

Leikkausmikroskooppi neurokirurgiaan

Uusi, Leica M530 OHX ”high-end” luokan neuroleikkausmikroskooppi, jossa ainutlaatuinen kuvanlaatu patentoidulla Fusion optiikalla. Saatavana varusteet angiografiaan, onkologiaan sekä vaskulaarinen lisävaruste.

 

Leikkausmikroskooppi silmäkirurgiaan

M844/M822 F40 sähköjarruilla varustetut mikroskoopit etu- ja takaosakirurgiaan.

Uutuutena UUSI PREMIUM LUOKAN ”High-end” silmäleikkausmikroskooppi, jossa tarvittaessa integroituna OCT, IOL sekä 3D-järjestelmä.

Uusi Leica Proveo 8 silmäleikkausmikroskooppi kaihi- ja retinaleikkauksiin varustettuna patentoidulla Fusion optiikalla ja kokonaan uudella konseptilla. Lue tästä lisää

Tomey OA-2000 Biometri on yhteensopiva Leican leikkausmikroskoopin kanssa.

 

Nykyaikainen lasiaisvaruste verkkokalvokirurgiaan

Oculus Biom5 on uudenaikaisin ja kuvanlaadultaan ainutlaatuinen lisävaruste funduksen laajakulmaiseen tarkkailuun.
Saatavana sähköisenä- tai manuaalisena versiona, sekä useammalla linssivaihtoehdolla. Sopii useampaan mikroskooppimerkkiin.

Uusi OCULUS BIOM® Optic Set -kertakäyttö HD-linssiyhdistelmä laajalla näkökentällä ja kirkkaalla kuvalla

Uusi linssiyhdistelmä on ideaali kertakäyttö varuste vitreoretinaalisen kirurgian eri työvaiheisiin mukaan lukien makulan hoito suurella suurennoksella.