Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Esittelyssä uusi tuotepäällikkömme Markku Saari – Lue ja tutustu!

Uusin vahvistuksemme siirtyi meille solukuvantamisyksiköstä Turusta

Markku Saari – uusi tuotepäällikkömme mikroskopiatiimissä:

Suureksi ilokseni voin kertoa liittyneeni Immuno Diagnostic Oy:n aurinkoiseen ja asiantuntevaan joukkoon vastuualueena tutkimusmikroskoopit.

Olen 41-vuotias biologi Turusta, perheenisä, intohimoinen maastopyöräilijä ja biokuvantamisen asiantuntija. Työkemusta minulle on kertynyt monesta bioalan tutkimuslaboratorioissa sekä lyhyesti myös muutamasta yrityksestä.

Siirryin Immunolle Turun Biotiedekeskuksen solukuvantamisyksiköstä, jossa toimin tutkimuskordinaattorina ja mikroskopistina 12 vuotta. Minulla on vahva kokemus koko valomikroskopian kentästä: super-resoluutiosta In Vivo -tasolle sekä näkemystä erilaisista laitteistoista ja ohjelmistoista.

Valomikroskopian kehitys on ollut huimaa parin viime vuosikymmenen aikana. Sama meno jatkuu ja olemme eturintamassa tarjoamassa tutkimuskäyttöön parhaita laitteistoja, joissa yhdistyvät käyttäjäystävällisyys, korkea optinen laatu ja työtehokkuus, unohtamatta uusia innovaatioita ja menetelmiä.

Olen intoa täynnä ja valmis auttamaan kaikissa kuvantamiseen liittyvissä kysymyksissä! Olen aivan varma, että pystyn auttamaan ja tukemaan käytännön haasteissa ja helpottamaan jokaisen mikroskopistin työtä.