Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2024!

Hyvä asiakkaamme,

Vuosi 2023 etenee kohti Joulua ja loppuaan. Eteläisessä Suomessa jännitys valkeasta joulusta säilyy loppuun asti. Jokunen työntäytteinen päivä on vielä jäljellä ja me immunolaiset palvelemme teitä tuttuun tapaan vuoden loppuun asti.

Kuluva vuosi 2023 on ollut meille immunolaisille erityislaatuinen. Immuno Diagnostic Oy täytti keväällä kunnioitettavat 40 vuotta. Juhlavuosi näkyi niin kampanjoissa, näyttelyissä kuin upeassa juhlavuosikalenterissamme. Mikäli sinulta on jäänyt huomaamatta kuvakisamme voittaneet otokset, löydät 40v-kuvakisamme satoa täältä.

Täydensimme tuotevalikoimaamme uusin tuottein ja tavarantoimittajin etenkin alkuvuoden aikana ja äitiyslomalla ollut Annu Aromaa palasi vahvistamaan diagnostiikan tiimiä. Marraskuussa toteutimme perinteisen asiakastyytyväisyyskyselyn. Suuret kiitoksemme kaikille, jotka vastasitte kyselyyn ja saatoitte arvokkaat mielipiteenne tietoomme. Ajankohtaiset kuulumiset ja muutokset sekä tietysti kattava tuotetarjontamme löytyvät verkkosivuiltamme.

Haluankin kiittää päättyvästä vuodesta 2023 ja toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää joulua!

 

Tänä jouluna tuemme syöpälasten hyvinvointia Sylva ry:n kautta.

 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2024!