Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Immuno Diagnostic Oy haluaa toivottaa Pekalle erinomaisia eläkepäiviä!

Muistitikku vaihtaa kantajaa

Pekka Sulonen siirtyi eläkkeelle vappuna ja Immuno Diagnostic Oy:n uutena myyntijohtajana aloitti Janne Ylärinne.

”Haluan kiittää Pekkaa kaikista hänen opeistaan, sekä minua ja koko henkilöstöä kohtaan osoittamastaan luottamuksesta! Pekka on ollut esimiehenä reilu, hän on kuunnellut ja auttanut aina tarvittaessa. On ollut ilo ammentaa tietoa Pekan valtavasta kokemusten ja näkemysten salkusta – toivoakseni oppi on myös mennyt perille.
Pekan siirtyminen ansaituille eläkelaitumille on kaihoisa hetki, mutta jatkamme silti luottavaisin mielin Pekan ojentaman kirkkaan soihdun (ts. USB-tikun) kantoa tästä eteenpäin! Vaikka tekijät vaihtuvat, kantaa yhteinen opin ja kokemusten ketju meitä vahvoin siivin kohti tulevaa!”

Janne Ylärinne, Myyntijohtaja, Immuno Diagnostic Oy

 

Mikä on pitkän urasi salaisuus?

”Mahtavat asiakkaat ja mielenkiintoinen ala ovat kaiken ydin. Olen saanut työskennellä laadukkaiden Leica-tuotteiden parissa ja tehdä yhteistyötä luotettavien päämiesten kanssa.

Lisäksi Immunon loistava työyhteisö, sekä työnantajan vahva tuki ovat luoneet hyvät puitteet ja tehneet mahdolliseksi pitkän urani mikroskopian ja histologian alalla – yhteensä 35 vuotta!

Kiitos kaikille ja mukavaa kesää!”

Pekka Sulonen

 

Immuno Diagnostic Oy haluaa toivottaa Pekalle erinomaisia eläkepäiviä

”Pekan pitkä ura, joka alkoi Leica Nilomark Oy:ssä 1987 ja jatkui yritysoston myötä Immuno Diagnostic Oy:ssä yhteensä 35 vuoden ajan, on tänä päivänä poikkeuksellinen. Sen aikana on Leican tuotteet juurrutettu ja tehty tunnetuksi, niin kuvantamisen kuin patologian moninaisiin sovelluksiin. Suomalaiset asiakkaat ovat tulleet tutuksi kirjaimellisesti Hangosta Nuorgamiin.

Haluankin välittää koko yrityksen puolesta lämpimät kiitokset yhteisistä vuosista ja toivottaa Pekalle oikein hyviä ja leppoisia eläkepäiviä.”

Tomi Virtanen, Toimitusjohtaja, Immuno Diagnostic Oy