Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Vakioidut olosuhteet visuaaliseen tarkasteluun

Onko tuotteen värillä tai ulkonäöllä väliä?

Useimmiten vastaus on kyllä, sillä väri korreloi suoraan kuluttajan tai asiakkaan saaman laadullisen mielikuvan kanssa. Täten havainnointiympäristöön on syytä kiinnittää huomiota. Olemme aloittaneet vuoden 2023 alussa yhteistyön GTI:n kanssa. GTI tulee sanoista Graphic Technology Inc ja yritys on erikoistunut korkealaatuisiin vakiovalotuotteisiin.

GTI:n tuotevalikoima

Tuotevalikoimasta löytyvät: valokaapit, valaisutasot, valopöydät, valaisinpaneelit ja -konsolit, jotka tarjoavat ensiluokkaisen valolaadun ja standardoidun katseluympäristön.

Valokaapit täydentävät värimittarilla tai densitometrillä tehtävää määritystä. Eri valonlähdevaihtoehtoja on useita, joten tuotetta voidaan katsoa mm. eri päivänvalo-olosuhteissa. UV-lampulla varustetuissa tuotteissa saadaan helposti fluoresoivien ainesosien vaikutus esiin.

Tuotteelle asetetaan tyypilliset hyväksyttävät toleranssit värimuutosten suhteen ja sen tavoiteväri on speksattu esim. värikartan tiettyyn sävyyn. Visuaalisen laadunvarmistuksen täytyy tapahtua vakioiduissa ja neutraalissa havainnointiympäristössä. Sen tulee lisäksi tarjota valikoima vaihtoehtoisia valonlähteitä D65 tai D50 päivänvalosta hehkulamppuun ja lukuisiin loisteputkivaihtoehtoihin.

 

  • Vakioitu havainnointiympäristö takaa toistettavuuden
  • Räätälöidyt ratkaisut täyttävät nekin tarpeet, joihin vakiotuotteet eivät taivu
  • GTI:n tuotteet täyttävät graafisen alan ISO-3664-standardin ja teollisuuden käyttämän standardien ASTM 1729 ja ISO 3668 vaatimukset

 

CRD (Color Rendition Demonstrator) on oiva apuväline, kun haluat demonstroida miltä identtiset kuvat, printit tai näytteet näyttävät kolmen eri valonlähteen alla. Valonlähteinä päivänvalolamppu, perinteinen loisteputkilamppu ja hehkulamppu.