Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370 Fax. +358 3 682 2039

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Histologian ja Sytologian laitteet

Tarjoamme laitteet histologian laboratorion joka työvaiheeseen, mm. kudoskuljettimet, valulaitteet, mikrotomit, kryostaatit, printterit, värjäysautomaatit. Lisäksi meiltä ksyleenin ja muiden liuottimien kierrätyslaitteet.

Kudoskuljettimet

Ainutlaatuisille näytteillesi löytyy Leican valikoimasta sopiva kudosprosessori niin pienelle kuin suurellekin näytemäärälle.

Leica HistoCore Peloris 3

Suuren kapasiteetin kaksikammioinen kudosprosessori mahdollistaa nopean, tehokkaan ja joustavan työskentelyn. Voit ajaa kahta erilaista ohjelmaa samanaikaisesti, joka näytetyypille paras mahdollinen prosessointi. Peloriksessa yhdistyvät perinteinen ja pikaprosessointi. Track and trace -ominaisuus: integroidun viivakoodinlukijan avulla voidaan tallentaa näyte-, reagenssi- ja käyttäjätietoja.

Leica ASP6025

Tehokas ja nopea kudosprosessori, jonka älykäs reagenssien hallintajärjestelmä auttaa optimoimaan reagenssien vaihtotarpeen ja näytteiden korkean laadun.

Leica ASP300 S

ASP300 S on laadukas ja luotettava kudosprosessori helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.

Lue lisää

HistoCore Arcadia H & C Valukeskus

Modulaarinen, erillisestä lämpö- ja kylmäyksiköstä koostuva valukeskus, yksiköt voidaan sijoittaa kummin päin tahansa. Ergonominen muotoilu ja hyvä valaistus tekevät työskentelystä mukavaa. Toimintoja ohjataan helppokäyttöisellä ja selkeällä kosketusnäytöllä. Tilavat kaukalot näytekoreille ja kaseteille sekä suuri työskentelytila; silti kompaktin kokoinen laitteisto, joka on helppo sijoittaa pienempäänkin laboratorioon.

Lue lisää

Mikrotomit ja vibratomit

Kaiken tyyppisille näytteille löytyy sopiva mikrotomi Leican valikoimasta. Saat laadukkaat leikkeet kaikista näytteistä, myös isoista ja kovista kudoksista. Laitteissa on huomioitu turvallisuus ja ergonomia.

Leica HistoCore AutoCut

Moottoroitu rotaatiomikrotomi rutiinikäyttöön. Monipuolisilla lisävarusteilla saat haluamasi kokoonpanon, mm. makroblokkien leikkaamiseen.

Leica HistoCore NanoCut R

Täysin automaattinen, ohjelmoitava rotaatiomikrotomi vaativiin sovelluksiin. Varusteet saatavilla parafiini- ja muoviblokeille sekä erilaisille koville materiaaleille.

Lue lisää

 

Leican vibratomit

Leican vibratomeilla valmistat tuoreesta kudoksesta leikkeet ilman jäädytystä. Solujen rakenne, toiminta ja entsyymiaktiivisuus säilyvät näytteessä.

Lue lisää

HistoCore Spectra WS

Automaattinen ja jatkuvasyötteinen suuren kapasiteetin värjäys- ja peittelytyöasema, joka koostuu Spectra ST -värjäysautomaatista sekä Spectra CV -peitinlasiautomaatista. Molempia voidaan käyttää myös itsenäisinä laitteina.
Helppokäyttöinen ja älykäs käyttöliittymä sekä värikoodatut lasitelineet takaavat sujuvan työskentelyn ja vähentävät virhemahdollisuuksia.
Laitteet seuraavat reagenssien ja kulutustarvikkeiden kulutusta RFID -teknologian avulla. RFID myös tallentaa kaikki reagenssitiedot.

Spectra ST

Suuren kapasiteetin värjäysautomaatti sekä HE-värjäykselle että erikoisvärjäyksille; mahdollistaa useiden värjäysten tekemisen samanaikaisesti. Laite laskee värjättävien lasien todellisen määrän, näin reagenssien kulutus voidaan optimoida.
Spectra ST pystyy värjäämään jopa yli 300 HE-lasia tunnissa. Yhdistettynä Leican validoidun Spectra HE-värjäyskitin kanssa maksimoidaan helppokäyttöisyys ja taataan tasainen värjäystulos lasista toiseen 1600 lasille. Voidaan värjätä myös makrolaseja.

Spectra CV

Markkinoiden ainoa peitinlasiautomaatti, jossa on kaksi erillistä peittelylinjaa. Tämä mahdollistaa jopa 570 lasin peittelyn tunnissa. Sisäänrakennetun kiertoilmauunin ansiosta lasit ovat heti valmiita mikroskopoitavaksi tai skannattavaksi. Ready to use -kulutustarvikkeet tekevät käytöstä vaivatonta.

Lue lisää

Kryostaatit

Leica CM1950

Ergonominen ja helppokäyttöinen kryostaatti, jolla saa laadukkaat leikkeet hankalistakin näytteistä. Laitteen saat haluamallasi kokoonpanolla, tehokas UV-desinfiointi on vakiona.

Leica CM3050 S

Kryostaatti vaativaankin tutkimuskäyttöön.

Lue lisää

Kasetti- ja lasitulostimet

Leica

Valikoimastamme löytyy kasetti- ja lasitulostin jokaiseen tarpeeseen. Leican suuren kapasiteetin tulostimet IP C kaseteille ja IP S laseille.

Primera/DTM Medical

Primeralta pienikokoiset lasi- ja kasettitulostimet, jotka on mahdollista sijoittaa pieneenkin työpisteeseen.

Leica    Primera/DTM Medical

Solublokit

Cellient – Automaatiota ja laatua solublokkien tekoon

Cellient –täysautomaatilla helposti laadukkaat solublokit erilaisista nestemäisistä solunäytteistä- ja huuhteista, kuten yskökset ja ohutneulanäytteet.

45 minuutissa valmis solublokki!

  • Soveltuu kaikille ohutneulanäytteille, pleuranesteille, askitesnesteille, pericardial- näytteille sekä keuhkonäytteille. Myös verisille ja limaisille näytteille!
  • Hyvälaatuinen solublokki myös vähäisestä määrästä soluja
  • Spesifinen filtterikasetti kerää solut samaan kerrokseen
  • Cellientillä prosessoidut solublokit soveltuvat immunohistokemian värjäyksiin sekä in situihin

 

 

Lue lisää  

Ksyleenin kierrätyslaitteet

CBG Biotech

CBG valmistaa ksyleenin, alkoholin ja asetonin kierrätyslaitteita. Laitteiden toiminta perustuu fraktiotislaukseen, jolla saadaan puhtaat tislaustuotteet ja päästään hyvään hyötysuhteeseen. Käytettyjä liuottimia ei tarvitse toimittaa hävitettäväksi, vaan ne voidaan puhdistaa ja ottaa uudelleen käyttöön. Tämä on taloudellista ja ekologista!
Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä täysin automatisoituja. Mallistosta löytyy sekä pieniä pöytälaitteita että suuren kapasiteetin lattialla seisovia malleja.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Annu Lohikoski

Tuotepäällikkö, Histologia ja Elintarvikeanalytiikka +358 50 592 7372

Pekka Sulonen

Myyntipäällikkö, Histologia, Kuvantaminen ja Elektronimikroskopia +358 40 543 2317