Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Histologian laitteet

Tarjoamme laitteet histologian laboratorion joka työvaiheeseen, kuten
1. Kudoskuljettimet
2. Valulaitteet
3. Mikrotomit
4. Kryostaatit
5. Printterit
6. Värjäysautomaatit
7. Ksyleenin kierrätyslaitteet

Kudoskuljettimet

Ainutlaatuisille näytteillesi löytyy Leican valikoimasta sopiva kudosprosessori niin pienelle kuin suurellekin näytemäärälle.

UUSI! HistoCore PEGASUS Plus

Kudosprosessorin kahdessa kammiossa voidaan ajaa samanaikaisesti eri ohjelmia, esimerkiksi isot näytteet pidemmällä ohjelmalla toisessa kammiossa ja pienet biopsiat pikaohjelmalla toisessa.
Tämä mahdollistaa eri näytetyypeille optimoidut ohjelmat ja siten parhaan mahdollisen laadun kaikille näytteille. Kapasiteetti on 200 kasettia/kammio. Voidaan prosessoida jopa 400 näytettä samanaikaisesti laitteella, jonka koko ei ole tavanomaista kudosprosessoria suurempi.

Track and Trace -ominaisuus: Integroidun optisen lukijan avulla on mahdollisuus tallentaa jokaisen näytteen tiedot (näytenumerot, kasettien värit ja määrä jne.), näytekorin tunnistetiedot, lisäksi käyttäjä- sekä reagenssitietoja. Tiedot saadaan laitteelta helposti selkeinä raportteina mahdollistaen täydellisen jäljitettävyyden.
Useita erilaisia valmiiksi validoituja ohjelmia käytettävissä. Myös ksyleenitön prosessointi mahdollista.

Leica HistoCore Peloris 3

Suuren kapasiteetin kaksikammioinen kudosprosessori mahdollistaa nopean, tehokkaan ja joustavan työskentelyn. Voidaan ajaa kahta erilaista ohjelmaa samanaikaisesti, jopa 300 kasettia/kammio. Näin voidaan optimoida joka näytetyypille paras mahdollinen prosessointi. Peloriksessa yhdistyvät perinteinen ja pikaprosessointi.

Track and trace -ominaisuus: integroidun viivakoodinlukijan avulla voidaan tallentaa näyte-, reagenssi- ja käyttäjätietoja. Tiedot saadaan laitteelta helposti selkeinä raportteina mahdollistaen jäljitettävyyden.
Useita erilaisia valmiiksi validoituja ohjelmia käytettävissä. Myös ksyleenitön prosessointi mahdollista.

LEICA HistoCore Pearl

Pienemmille näytemäärille HistoCore Pearl – siinä yhdistyvät kompakti muotoilu, helppokäyttöisyys ja työturvallisuus. Maksiminäytemäärä 200 kasettia/ajo.
Valmiiksi validoidut ohjelmat tavalliseen yön yli ajoon sekä biopsioille.

 

HistoCore Arcadia H & C Valukeskus

Modulaarinen, erillisestä lämpö- ja kylmäyksiköstä koostuva valukeskus, yksiköt voidaan sijoittaa kummin päin tahansa. Ergonominen muotoilu ja hyvä valaistus tekevät työskentelystä mukavaa. Toimintoja ohjataan helppokäyttöisellä ja selkeällä kosketusnäytöllä. Tilavat kaukalot näytekoreille ja kaseteille sekä suuri työskentelytila; silti kompaktin kokoinen laitteisto, joka on helppo sijoittaa pienempäänkin laboratorioon.

Lue lisää

Mikrotomit

Kaiken tyyppisille näytteille löytyy sopiva mikrotomi Leican valikoimasta. Saat laadukkaat leikkeet kaikista näytteistä, myös isoista ja kovista kudoksista. Laitteissa on huomioitu turvallisuus ja ergonomia.

Leica HistoCore AutoCut

Moottoroitu rotaatiomikrotomi rutiinikäyttöön. Monipuolisilla lisävarusteilla saat haluamasi kokoonpanon, mm. makroblokkien leikkaamiseen.

Leica HistoCore NanoCut R

Täysin automaattinen, ohjelmoitava rotaatiomikrotomi vaativiin sovelluksiin. Varusteet saatavilla parafiini- ja muoviblokeille sekä erilaisille koville materiaaleille.

Saatavilla myös manuaalinen malli BioCut sekä puoliautomaattinen MultiCut.

Leica SM2010 R

Kevytkäyttöinen ja ergonominen liukumikrotomi SM2010 R – saatavilla myös makroblokin- ja kuivajäänäytteenpitimet pikakiinnityksellä.

Lue lisää

Vibratomit

Leican vibratomeilla valmistat leikkeet tuoreesta kudoksesta fysiologisissa olosuhteissa ilman tarvetta jäädyttää tai prosessoida ja valaa näytettä. Solujen rakenne, toiminta, elinkelpoisuus ja entsyymiaktiivisuus saadaan näin säilymään. Myös pehmeistä ja huokoisista näytetyypeistä saadaan vibratomilla laadukkaat leikkeet.

Lue lisää

HistoCore Spectra WS

Automaattinen ja jatkuvasyötteinen suuren kapasiteetin värjäys- ja peittelytyöasema, joka koostuu Spectra ST -värjäysautomaatista sekä Spectra CV -peitinlasiautomaatista. Molempia voidaan käyttää myös itsenäisinä laitteina.
Helppokäyttöinen ja älykäs käyttöliittymä sekä värikoodatut lasitelineet takaavat sujuvan työskentelyn ja vähentävät virhemahdollisuuksia.
Laitteet seuraavat reagenssien ja kulutustarvikkeiden kulutusta RFID -teknologian avulla. RFID myös tallentaa kaikki reagenssitiedot.

Spectra ST

Suuren kapasiteetin värjäysautomaatti sekä HE-värjäykselle että erikoisvärjäyksille; mahdollistaa useiden värjäysten tekemisen samanaikaisesti. Laite laskee värjättävien lasien todellisen määrän, näin reagenssien kulutus voidaan optimoida.
Spectra ST pystyy värjäämään jopa yli 300 HE-lasia tunnissa. Yhdistettynä Leican validoidun Spectra HE-värjäyskitin kanssa maksimoidaan helppokäyttöisyys ja taataan tasainen värjäystulos lasista toiseen 1600 lasille. Voidaan värjätä myös makrolaseja.

Spectra CV

Markkinoiden ainoa peitinlasiautomaatti, jossa on kaksi erillistä peittelylinjaa. Tämä mahdollistaa jopa 570 lasin peittelyn tunnissa. Sisäänrakennetun kiertoilmauunin ansiosta lasit ovat heti valmiita mikroskopoitavaksi tai skannattavaksi. Ready to use -kulutustarvikkeet tekevät käytöstä vaivatonta. Näytekorit ovat yhteensopivat Leican GT 450 DX skannerin kanssa.

Lue lisää

Kryostaatit

Leica CM1950

Ergonominen ja helppokäyttöinen kryostaatti, jolla saa laadukkaat leikkeet hankalistakin näytteistä. Laitteen saat haluamallasi kokoonpanolla, tehokas UV-desinfiointi on vakiona.

Leica CM3050 S

Kryostaatti vaativaankin tutkimuskäyttöön.

Lue lisää

Kasetti- ja lasitulostimet

Leica

Valikoimastamme löytyy kasetti- ja lasitulostin jokaiseen tarpeeseen. Leican suuren kapasiteetin tulostimet IP C kaseteille ja IP S laseille. Lue lisää Leican sivuilta.

Primera/DTM Medical

Primeralta pienikokoiset lasi- ja kasettitulostimet, jotka on mahdollista sijoittaa pieneenkin työpisteeseen. Lue lisää valmistajan sivuilta.

Primeran lasitulostimelle yhteensopivat objektilasit Engelbrechtilta. Saatavilla sekä tavalliset että plus-lasit. Lue lisää

Ksyleenin kierrätyslaitteet

CBG Biotech

CBG Biotech valmistaa ksyleenin, ksyleenin korvikkeiden, alkoholin ja asetonin kierrätyslaitteita.
Laitteiden toiminta perustuu fraktiotislaukseen, jolla saadaan puhtaat tislaustuotteet ja päästään erinomaiseen hyötysuhteeseen.

Käytettyä ksyleeniä ei tarvitse toimittaa ongelmajätteenä hävitettäväksi, vaan se voidaan puhdistaa ja ottaa uudelleen käyttöön. Tämä on taloudellista ja ekologista, eikä ksyleeni pääse koskaan yllättäen loppumaan!

Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä täysin automatisoituja. Mallistosta löytyy sekä pienempi pöytämalli että suuremman kapasiteetin lattiamalleja.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Annu Lohikoski

Tuotepäällikkö, Patologia ja Histologia