Hämeenlinna

Kaivokatu 16
13100 Hämeenlinna
Y-tunnus: 0499964-0

Puh. +358 3 615 370

Espoo

Sinimäentie 10 C
02630 Espoo

Oulu - Huollon toimipiste

Aapistie 7 B
90220 Oulu

Tilaukset, tuotetiedustelut sekä muut tiedustelut: info@immunodiagnostic.fi

Ota yhtettä Tekninen tuki ja huolto
Siirry sisältöön

Histologian laitteet

Tarjoamme laitteet histologian laboratorion joka työvaiheeseen, kuten
1. Kudoskuljettimet
2. Valulaitteet
3. Mikrotomit
4. Kryostaatit
5. Printterit
6. Värjäysautomaatit
Lisäksi meiltä ksyleenin ja muiden liuottimien kierrätyslaitteet.

Kudoskuljettimet

Ainutlaatuisille näytteillesi löytyy Leican valikoimasta sopiva kudosprosessori niin pienelle kuin suurellekin näytemäärälle.

Leica HistoCore Peloris 3

Suuren kapasiteetin kaksikammioinen kudosprosessori mahdollistaa nopean, tehokkaan ja joustavan työskentelyn. Voit ajaa kahta erilaista ohjelmaa samanaikaisesti, joka näytetyypille paras mahdollinen prosessointi. Peloriksessa yhdistyvät perinteinen ja pikaprosessointi. Track and trace -ominaisuus: integroidun viivakoodinlukijan avulla voidaan tallentaa näyte-, reagenssi- ja käyttäjätietoja.

 

Leica ASP6025 S

Tehokas ja nopea kudosprosessori, jonka älykäs reagenssien hallintajärjestelmä auttaa optimoimaan reagenssien vaihtotarpeen ja näytteiden korkean laadun. Jokaisen etanolin konsentraation mittaus takaa tasalaatuisen prosessoinnin ja tuo säästöä reagenssikuluissa.

Erinomainen ergonomia ja automaattinen liuostenvaihto ajon aikana takaavat vaivattoman työnkulun ja turvallisen työskentelyn. Useita erilaisia valmiiksi validoituja ohjelmia käytettävissä. Myös ksyleenitön prosessointi mahdollista.

 

Leica ASP300 S

ASP300 S on laadukas ja luotettava kudosprosessori helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Lue lisää

 

 

LEICA HistoCore Pearl

Pienemmille näytemäärille HistoCore Pearl – siinä yhdistyvät kompakti muotoilu, helppokäyttöisyys ja työturvallisuus.

 

HistoCore Arcadia H & C Valukeskus

Modulaarinen, erillisestä lämpö- ja kylmäyksiköstä koostuva valukeskus, yksiköt voidaan sijoittaa kummin päin tahansa. Ergonominen muotoilu ja hyvä valaistus tekevät työskentelystä mukavaa. Toimintoja ohjataan helppokäyttöisellä ja selkeällä kosketusnäytöllä. Tilavat kaukalot näytekoreille ja kaseteille sekä suuri työskentelytila; silti kompaktin kokoinen laitteisto, joka on helppo sijoittaa pienempäänkin laboratorioon.

Lue lisää

Mikrotomit

Kaiken tyyppisille näytteille löytyy sopiva mikrotomi Leican valikoimasta. Saat laadukkaat leikkeet kaikista näytteistä, myös isoista ja kovista kudoksista. Laitteissa on huomioitu turvallisuus ja ergonomia.

Leica HistoCore AutoCut

Moottoroitu rotaatiomikrotomi rutiinikäyttöön. Monipuolisilla lisävarusteilla saat haluamasi kokoonpanon, mm. makroblokkien leikkaamiseen.

Leica HistoCore NanoCut R

Täysin automaattinen, ohjelmoitava rotaatiomikrotomi vaativiin sovelluksiin. Varusteet saatavilla parafiini- ja muoviblokeille sekä erilaisille koville materiaaleille.

Saatavilla myös manuaalinen malli BioCut sekä puoliautomaattinen MultiCut.

Leica SM2010 R

Kevytkäyttöinen ja ergonominen liukumikrotomi SM2010 R – saatavilla myös makroblokin- ja kuivajäänäytteenpitimet pikakiinnityksellä.

Lue lisää

Vibratomit

Leican vibratomeilla valmistat leikkeet tuoreesta kudoksesta fysiologisissa olosuhteissa ilman tarvetta jäädyttää tai prosessoida ja valaa näytettä. Solujen rakenne, toiminta, elinkelpoisuus ja entsyymiaktiivisuus saadaan näin säilymään. Myös pehmeistä ja huokoisista näytetyypeistä saadaan vibratomilla laadukkaat leikkeet.

Lue lisää

HistoCore Spectra WS

Automaattinen ja jatkuvasyötteinen suuren kapasiteetin värjäys- ja peittelytyöasema, joka koostuu Spectra ST -värjäysautomaatista sekä Spectra CV -peitinlasiautomaatista. Molempia voidaan käyttää myös itsenäisinä laitteina.
Helppokäyttöinen ja älykäs käyttöliittymä sekä värikoodatut lasitelineet takaavat sujuvan työskentelyn ja vähentävät virhemahdollisuuksia.
Laitteet seuraavat reagenssien ja kulutustarvikkeiden kulutusta RFID -teknologian avulla. RFID myös tallentaa kaikki reagenssitiedot.

Spectra ST

Suuren kapasiteetin värjäysautomaatti sekä HE-värjäykselle että erikoisvärjäyksille; mahdollistaa useiden värjäysten tekemisen samanaikaisesti. Laite laskee värjättävien lasien todellisen määrän, näin reagenssien kulutus voidaan optimoida.
Spectra ST pystyy värjäämään jopa yli 300 HE-lasia tunnissa. Yhdistettynä Leican validoidun Spectra HE-värjäyskitin kanssa maksimoidaan helppokäyttöisyys ja taataan tasainen värjäystulos lasista toiseen 1600 lasille. Voidaan värjätä myös makrolaseja.

Spectra CV

Markkinoiden ainoa peitinlasiautomaatti, jossa on kaksi erillistä peittelylinjaa. Tämä mahdollistaa jopa 570 lasin peittelyn tunnissa. Sisäänrakennetun kiertoilmauunin ansiosta lasit ovat heti valmiita mikroskopoitavaksi tai skannattavaksi. Ready to use -kulutustarvikkeet tekevät käytöstä vaivatonta. Näytekorit ovat yhteensopivat Leican GT 450 DX skannerin kanssa.

Lue lisää

Kryostaatit

Leica CM1950

Ergonominen ja helppokäyttöinen kryostaatti, jolla saa laadukkaat leikkeet hankalistakin näytteistä. Laitteen saat haluamallasi kokoonpanolla, tehokas UV-desinfiointi on vakiona.

Leica CM3050 S

Kryostaatti vaativaankin tutkimuskäyttöön.

Lue lisää

Kasetti- ja lasitulostimet

Leica

Valikoimastamme löytyy kasetti- ja lasitulostin jokaiseen tarpeeseen. Leican suuren kapasiteetin tulostimet IP C kaseteille ja IP S laseille. Lue lisää Leican sivuilta.

Primera/DTM Medical

Primeralta pienikokoiset lasi- ja kasettitulostimet, jotka on mahdollista sijoittaa pieneenkin työpisteeseen. Lue lisää valmistajan sivuilta.

 

 

Ksyleenin kierrätyslaitteet

CBG Biotech

CBG valmistaa ksyleenin, alkoholin ja asetonin kierrätyslaitteita. Laitteiden toiminta perustuu fraktiotislaukseen, jolla saadaan puhtaat tislaustuotteet ja päästään hyvään hyötysuhteeseen. Käytettyjä liuottimia ei tarvitse toimittaa hävitettäväksi, vaan ne voidaan puhdistaa ja ottaa uudelleen käyttöön. Tämä on taloudellista ja ekologista!
Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä täysin automatisoituja. Mallistosta löytyy sekä pieniä pöytälaitteita että suuren kapasiteetin lattialla seisovia malleja.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottopyyntö

Annu Lohikoski

Tuotepäällikkö, Histologia ja Elintarvikeanalytiikka +358 50 592 7372

Pekka Sulonen

Myyntipäällikkö, Histologia, Kuvantaminen ja Elektronimikroskopia +358 40 543 2317